reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
helol
moj dzien byl fajny,mimo,ze nie wyspana chodze ostatnio,bo Hania zabkuje...ma calego 1 zeba...:eek:
ale w skrocie...
niedawno wrocilam z kina,mialam isc jeszcze sobie to tu..to tam:cool2::cool2:,ale nie mialam juz sil...:dry:,a teraz nie chce mi sie klasc..:baffled::eek::dry:

zmienilam drastycznie fryzure - ODWAZYLAM SIE,z moich dlugich wlosow,zostaly mi z przodu do brody,z tylu krocej...
Zuzia tez obcieta:-)ma bombke...
a poza tym,dzien swistaka....

Pozdrawia Katka:ninja2:

Czesc dziewczyny. Słuchajcie, moja Sandzia ma 20 miesięcy i od jakiegoś czasu podaję jej tylko krowie mleko. Czy moge jej dawać tylko takie czy dawać jeszcze modyfikowane? Zaznaczam ze nic jej nie jest, ale zastanawiam sie czy nie brakuje je wtedy czegoś?
pozdrawiam.

katka dawaj foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katasia moje potwory obydwa nie dostają i nigdy nie dostawalu modyfikowanego mleka,laski dostawały tylko jak jadłuy te kaszki mleczno-ryżowe,ale Kiniuśka,a ma przecie prawie 15 m-cy nie dostaje już tamtych kasz tylko mannę na mleku,ale znam osobiście dzieci,które never ever modyfikowanego i żyją;) ja myślę...no nie wiem,ja nie daję

Witam się z Wami dziewczyny :-)

Trochę mnie nie było...
Byłam tydzień w Bydgoszczy u rodziców. Teraz się szykuję znowu do wyjazdu tam na tydzień, potem ślub i wesele znajomych... ciągle czasu brakuje :eek:

Katasia - ja też podaje Paulinie już mleko krowie - patrzę żeby białko było i tyle :)

Gaba nie piła nigdy mleka krowiego...tzn. próbowała ale tak jak mamusia miała odruch wymiotny a poza tym jak była mniejsza wyszło jej uczylenie na mleko krowie...teraz je serki, jogurty i takie tam pierdoły i raczej nic jej nie jest.
Łuki nadal na modyfikowanym ale to raczej z lenistwa.

Katka fotkę proszę!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tysz zmieniłam fryzurę i chodzę fqrwiona bo nie mogę na siebie patrzeć.

A poza tym bez zmian.
Dzieci już zdrowe, problemy wychowawcze nadal...i reszta do dupy.

sorki, że się nie odzywam, ale jestem na urlopie w domu z Piotrkiem i po jednym dniu jestem wykończona, bo on jest w kilku miejsach na raz :szok: włazi wszędzie, wywala rzeczy z szuflad... pies nie wie gdzie się schować przed tym potworem na dwóch nogach ;-)

cieszę się, że u Katki i dziewczyn lepiej :tak: pokaż swój nowy image :tak:

co do mleka krowiego to ja Piotrusiowi jeszcze długo chyba nie podam. młody miał skazę białkową i pije Bebilon Pepti. teraz wprowadzam mu do diety białko krowie. zaczęłam od Danonków. Na razie - odpukać - nic mu nie jest :tak: Myślę więc, że będziemy mogli przejśc na zwykłe mleko modyfikowane. A krowie pewnie po 2 roku życia dopiero...

Kkatasia
skoro Sandrze nic nie jest po mleku krowim to myślę, że możesz podawać :tak:

helol
wyjatkowo nie spie,wiec cos pisze:rofl2:
dzien mi zlecial szybko,mialam goscia u siebie dzisiaj w osobie BIEDRONKI i jej familii...
ja na razie nie biegam za Hania, tylko drepcze z nia za 2 lapki,wiec plecy wysiadaja mi...
o urlopie z mezem mozemy tylko pomazyc...
sama powoli zaczynam sie pakowac,w czwartek ide do szpitala,najpierw jeszcze jakies badania,najwczesniej beda mnie ciac 10 siepnia,ajak sie nie uda to13...

a o to ja w nowej fryzurze

Shot at 2007-08-07
i Zuzia w nowej fryzurze:
Shot at 2007-08-07

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, zostanę przy krowim mleku tylko witamin będę dodawać i tyle.

Katka fryzury super , mam podobną tylko ze z grzywką.
Pozdrawiam.

Do góry