reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Pozdrawiam WaS Wszystkie, trzymajcie sie ciepło i do usłyszenia za 3 tygodnie :tak::tak::tak: jadę w końcu na upragniony urlop wypoczywać i leniuchować :cool2::-):cool2:

DO MIŁEGO

cze,na sekundke tylko wpadlam... MAM NADZIEJE,ZE U WAS WSZYSTKO W PORZADKU
przepraszam,ze sie nie odzywalam ostatnio,ale nie mialam kiedy lub sily,spie po kilkanascie godzin na dobe <ten kto byl kiedykolwiek w szpitalu dzieciecym,wie jakie to jest wyczerpujace i ze wzgledow psychicznych i fizycznych,warunki straszne,1 noc spedzilam na krzesle i na golej podlodze,potem spalam na karimacie.bo lozek dla mam niet>

Hania ma sie juz dobrze,jest juz taka ,,swoja"..
w pon bylysmy na badaniach,ale na wyniki tzreba czekac...
maz pojechal wlasnie odebrac wypis,bo oficjalnie od wczoraj jest wypisana ze szpitala...
zaczela pic,ale pije tylko bezposrednio ze szklanej butelki,np. z soczkiem Bobofrut,ze swojego kubka lub butelki z woda mineralna nie chce za zadne skarby,chyba jej sie to kojarzy ze szpitalem normalnie...

Pozdrawia Katka:ninja2:

katuś ciesze się,że alles gut:)
ja się melduję:)trzymcie jutro kciuki,bo idę do UP i chcą mnie wyjebać...pojebana instytucja...

reklama
Witam wszystkie dziewczyny, normalnie mam wyrzuty sumienia ze was tak zaniedbalam, Przeraszam.

Katka ślę gorące pozdrowienia dla ciebie i Hanulki, jestem pełna podziwu dla ciebie, jesteś twarda i trzymaj tak dalej. Przykro mi bardzo że twoja maluta tyle cierpi, to niesprawiedliwe.Buziaczki dla was.

Jarzebinka to taka wypoczeta wróci ze namtu elaborat wypisze hi,hi.

U nas wszystko ok, Sandzi wyszły obie górne trójeczki, troche bylo z tym zamieszania bo nie chciala spać, wstawała bardzo wcześnie np 4.15 rano-masakra, chodziłam do tyłu, ale potem mnie olśniło że to ząbki. Poprzednio tak nie reagowała no ale z dziećmi to tak juz jest.

Założyłam sandzi bloga Blog sandzia na www.smyki.pl Zapraszamy.

buziaki dla wszystkich

Do góry