reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witaj Daisy i zapraszam do pisania....:tak:

ewentualne kulki na Sobieskiego środa/czwartek na 16.00 mogą być, bo urodzinki sa na 17.00.....:tak:

reklama
Mam nadzieje że nie jestem za stara :-) mam 31 lat a synek ponad półtora roku, mieszkamy w okolicach Swarzędza.. Trochę brakuje mi kontaktu z innymi mamami, przyjaźnie trochę się rozluźniły... Wiadomo każdy ma swoje życie, swoje sprawy... Ale postanowiłam sobie w tym roku bardziej wyjść do ludzi... mam nadzieję że uda się zawiązać jakieś nowe znajomości (przyjaźnie) ;-)

Za stara he he w takim razie ja też . Wiem jak to jest jeśli znajomi nie mają dzieci to już nie to samo. No to mój synek ma pół roku więcej . Tutaj można popisać i nawet na wspólne spacerki się umówić

Albo jak znajomi mają dzieci i ciągle nie ma czasu na spotkania... Marzę już o wiośnie i wszelkich jej konsekwencjach :-) Ale mój mały dzisiaj śpi już ponad 1,5 godziny.. ale będzie głodny :-D

hej Daisy jak miło że jest nas więcej. tak jak Ty zapisałam się tutaj bo chociaż jestem baaaaaardzo świeżą mama (maluszek ma 19 dni), to wiem ze jak mąż pójdzie do pracy a synek będzie spał to okocieje w domu, a znajome na prawde się nie grzeją do macierzyństwa :). ja mam 28 lat :D

Ja za zakupami średnio przepadam, no ale lodówka wołała jeść ;)

Lena Mania za dnia cyca coraz mniej, są dni że w ogóle, ale w nocy jeszcze szuka, ona smoczka nie uznaje więc nie ma zastępnika, także kiedy przyjdzie jej pora to przyjdzie. Ja tam cierpliwa ;) Bardziej mi zależy aby z pieluch wyszła szybciej niż z cyca ;)

Madziol witamy :-) Ale Ci fajnie, z takim kruszkiem :-) Chętnie doradzimy, choć chyba wolę dzielić się doświadczeniem niż udzielać rad ;-)
Co jeść przy kp... jak dla mnie: wszystko. Wszystko, i obserwować.

Jarzębinka my generalnie chętne, tylko nie wiem czy akurat mobilne. Znaczy zależy od pogody jak co, bo ja kierowcą nie jestem i zostaje autobus. Ale z tego co widzę na stronie mam 85 w miarę bezpośrednio :-)

Daisy witaj :) Widzę że synek nieco starszy od mojej córy. Btw, oprócz Mańki same chłopy czy co?:-p
Czy ktoś tu ustala granicę wieku, 20+, 30+?:p Ja 27 za dwa tygodnie.
Madziol moje znajome też nie dzieciate i się nie garną zbyt :-(

reklama
Viv a jak zakupy udane ?
No to możemy sobie "podać rękę "ja też zależna od autobusów tylko ,że u mnie gorzej bo ż mojej wioski najpierw do pn muszę sie dostać . A ten 85skad jedzie

Ostatnia edycja:
Do góry