Patrycja O ........faktycznie zatorowosc to nie przelewki dobrze ze wszystko sie ulozylo, nie ma co chodowac strachu
trzeba kontolowac INR i regulowac dawki lekow wg potrzeby
.
Ja po porodzie tez troche walczylam z nawracajaca goraczka ale jakos sie idalo nie tarfic do szpitala
.
Tak to bywa ale najwazniejsze ze wrociliscie zdowoleni i pogoda dopisala. A ty masz chyba blisko Strzeszynek o ile
dobrze pamietam to zawsze mozesz uciec nad jeziorko
.
NabAwe U mnie tez zadne metody wywolanie nie pomogly , maluda siedziala prawie do 42 i co zrobisz? NIC
.
A na KTG juz chodzisz? Gdzie rodzisz?
jagmar Ty chcesz z dziewczynam jechac pod namiot?
Piotra kolega tez proponowal kino na upaly ale nie mielismy dzieci zkim zostawic, moze wyszlo mi to na zdrowie?
Bo pewnie do Plazy bym pojechala z racji tego za mam najlizej.
A tak wyskoczlam tylko do Lidla zrobic domowe zakupy
.
Duzo zdrowka i czekam na propozycje kobieta pracujaca
.
lolitha Jak nabardziej witamy i zapraszamy. Sprowadzilas sie ponownie do PN?
Batorego bylam w czwartek na rybkowym pedicure z mama
.
oczywiscie mozemy sie umowic ale w tym tygodniu wyjezdzamy.
MartaSX witaj tak udalo sie kupic czy dobry nie wiem ale w domu juz mielismy taki sajfon ze........... moj M mi
powiedzial ze ogladalam juz 11aut a ja uwazalam ze zaden nie byl idealny...........
Duzo by gadac stoi pod blokiem Ford Fiesta, jezdzi hamuje wozek miesci jest good
.
My tez jutro pakowanie a w poniedz rano ruszamy na Berlin
ciekawe jak nam wyjdzie ta wlasnorecznna wycieczka
,
pojedziemy pewnie krocej niz nad morze wiec jestm dobrej mysli
.
Pogoda w koncu troche odpuscila wiec mmozna zyc i zamiast jeziora wyruszylam dzis do Plazy
, oczywiscie czasu bylo malo ale weszlam Promond i kupilam 4pary spodni
.
Sama bylam w szoku ze tyle wybralam ale wszystkie moje niezbyt dobrze na mnie leza wiec mi sie przydadza.