reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to każda na coś innego czeka - Natuśka na wiosnę i działeczkę, Skrzat910 na lato i ogniska, Brzoskwinka na jesień i M. (nic nie mówiłaś o tych planach?? ale super!!)
ja na razie czekam na sobotę i imprezkę roczkową :D

nooo hehe każda ma jakiś cel..
a nie mówiłam, bo w sumie jakoś tak wyleciało mi z głowy..
na pewno do końca roku wszystko się wyprostuje :-)
tak mówi M., także mam nadzieję, że dotrzyma słowa..
bo ostatnio jest nawet nawet :-)

reklama
Tygrynka no ja jestem 85 rok...

Brzoskwinka rozumiem i taka odp mi wystarczy,dociekać nie będę:)

Ilonka dzięki za przywitanie:)

Kurde Dziewczynki ja mykam lulu bo normalnie padam... buziaczki i od juterka jka będę miała chwilke to zajrze bo ta moja mała bandytka tak absorbująca jest ze szok... jak widzi ze mama przy kompie to pisk jest a jeszcze na dodatek mam gości i mam taka cicha nadzieje ze jutro pojada ale to ciiiiii bo niewypada tak mówic:) hehehehe buźka miłej nocki

Asia ale Ty gdzieś blizej Olsztyna, nie Szczytno tak? buziaki dla bandydtki :-D która wcale na bandytkę nie wyglądała :-p

ja chyba też niedługo będę się zmywać, nianiek mnie korci :-p

dokładnie to taka wioseczka Barczewko:) 10 km od Ol. Moja to jest bandytka i to jaka tylko ona w ludziach taka spokojna:) hehehehehehe a jak ciepełka brak to na solarke:) ja sie jakoś wybieram i sie wybrać nie moge a tyłek bym se pogrzałą troche:) hahahah oki uciekam bo już plote głupoty....

Asia tutaj o głupoty łatwo... zapytaj którejś o parówki to wszystkie się uśmiechną :D dobranoc!

aaa Marciaa właśnie!! foto foto foto!! Ilonka Cię wkopała :p

Ilonka ale Ci fajnie, też bym sobie gdzieś wyszła, napiła się... :p a rybami w palmiarni się nie martw, przeżyją, a w razie czego będziemy kryć Filipka :D

reklama
Ja też powoli będe mykać!

Ilonka zdrówka dla Filipka. A co do ryb to ja i Mąż jesteśmy wędkarzami i chętnie go nauczymy prawdziwej walki z rybą. A i krótkiego tupotu mew (czyt. kaca):-D

Dobranoc!

Do góry