reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hehe spoko aż tyle nie czekałam hehe a Nianiek w dwa dni przeczytasz taki fajny :-)
poważnie T. był przerażony?? :-D nie zauważyłam :-p

Ja już chcę jesień hehe bo wtedy już wiem, że na pewno z M. będziemy w końcu mieszkać razem..

reklama
No możliwe z Ol mnie kojarzysz:) świat jest mały:) hehehe ja też padnięta jestem.... zaraz mykam lulu:) Tygrynka a do jakiej szkoły średniej chodziłaś? bo tak sobie myśle ze może ze szkoły sie możemy znać....

Brzoskwinka a kurde ja troche nie w temacie i nie chce być wścibska ale troche mnie zaciekawiło t oze czakasz jesieni bo bedziesz z M. mieszkać wkońcu to teraz nie mieszkacie razem? może coś żle zrozumiałam?:(

to każda na coś innego czeka - Natuśka na wiosnę i działeczkę, Skrzat910 na lato i ogniska, Brzoskwinka na jesień i M. (nic nie mówiłaś o tych planach?? ale super!!)
ja na razie czekam na sobotę i imprezkę roczkową :D

Asia ja chodziłam do LO w Szczytnie, jestem `85, a Ty?

Brzoskwinka a kurde ja troche nie w temacie i nie chce być wścibska ale troche mnie zaciekawiło t oze czakasz jesieni bo bedziesz z M. mieszkać wkońcu to teraz nie mieszkacie razem? może coś żle zrozumiałam?:(
no mieszkamy osobno.. taka długa historia i nie nadaje się na otwarty temat ;)
mieliśmy swoje problemy i docieramy się.. ale z pewnych powodów M. ma dwie prace i dlatego nie mieszkamy razem z powodów ekonomicznych, ale widujemy się jak tylko możemy..

reklama
kurcze jak wy mnie wnerwiacie tyle nadrabiania ze szok. wrr

tak w skrocie to wczoraj wybylismy ze znajomą do pub-u. bylo fajnie i po 3h do domu wrocilismy. dzis mega kac!
mały od rana goraczkuje...pewnie gardlo bo kaszelek dostal. przechwalilam go mowiac ze nie choruje. nie wiem skad to sie przyplątało. a mielismy isc na balik. zobaczymy narazie na nurofenie jedziemy. jak do pn nie bedzie lepiej to do lekarza.

widze ze mowa o palmiarni, dajcie znac kiedy dokladnie i o ktorej to moze sie pofatyguje:p heheh
fajnie ze spotkanie mega udane! zaraz lece oblukac foteczki:)

aha no i witam nowa mamuśke:)

pfffff jakie może?? jeszcze tylko Ciebie i Marcii nam brakuje do pełni szczęścia :D no ale jeszcze jest Gosia, Pinka, Słowiczek... dobra bo o kimś zapomnę i się wkopię :p
fajnie że się wybawiłaś i nie fajnie że Filipek chory - zdrówka dla niego!

Do góry