reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hehe a ja dzisiaj w domu Adasia przebieram a on"kulde" ja pytam co? a on znowu kulde i tak trzy razy :D niedługo będzie kurde..
nie wiem skąd on to podłapał..

a ja załapałam doła :-(

Brzoskwinkaa no nie wiem skąd mój m wziął pomysł na takie życzenia ale sama się zdziwiłam ....

Ilonka a kto powiedział że za rok??? ja mówię że można cały rok świętować :D
Brzoskwinka o kurde nie ode mnie mam nadzieję?? bo mi się czasem wymknie :/
Rikapa hej hej co jest?? żadnych urodzinowych dołków!! (co za życzenia?? coś przegapiłam?)

hehe a ja dzisiaj w domu Adasia przebieram a on"kulde" ja pytam co? a on znowu kulde i tak trzy razy :D niedługo będzie kurde..
nie wiem skąd on to podłapał..
Ty sie ciesz że nie *****. Moje kumpeli mała gdzieś podłapała hasło " ale tu burdel" i wchodzi to domu teściów a teściowa weki akurat robiła a mała jej zapodała ten tekst. Afera że hej!

a ja załapałam doła :-(

Brzoskwinkaa no nie wiem skąd mój m wziął pomysł na takie życzenia ale sama się zdziwiłam ....
Nie dołuj sie! Szkoda nerwów!

Jak ja mam sie odkleić od kompa?:-):-D

Rikapa dostala ładne życzenia urodzinowe na facebooku od męża :-)

Tygrynka hehe nie przejmuj się ja się śmieje tylko :-)

no a imprezy raz w miesiącu by starczyły.. :-D

reklama
tygrynka to te życzenia :
Nie zamierzam Cię przygnębiać tym, że kolejny rok z Twego życia minął i nieubłaganie zbliżasz się do końca swych dni - po prostu robi się z Ciebie stara baba i tyle, więc nie będę Cię zanudzać jakimiś życzeniami w stylu wszystkiego najlepszego etc. Urodziny to żaden powód do radości (za wyjątkiem prezentów), ale nie załamuj się, pomyś...l sobie, że niektórzy mają gorzej, np. ja :) (zawsze będę o rok starszy). Co jest fajnego w tym, że się starzejemy? Nic, po prostu nic. Więc ciesz się młodością póki możesz. Pamiętaj: najważniejsze w życiu jest mieć kogoś bliskiego obok siebie. Masz w domu trzy takie pociechy do tulenia i kochania: Ritkę, kota i mnie :) Zapewne nie raz rozmyślasz o tym, aby nasze życie ułożyło się i było cudownie. Nie zawsze tak jest. Bogaczami nigdy nie będziemy (i dobrze!), ale masz coś, z czego zawsze będziesz dumna: Nas. Kochamy Cię!

Do góry