reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny!
zajrzyjcie do nas na główny poznański wątek, tam sporo się dzieje!

Hej.Mam na imie Monika i mam 21lat.Mimo swojego mlodego wieku mam 6miesieczna coreczke i meza.Zycie nas nie rozpieszcza. Maz sam pracuje by utrzymac dom,wiec ma dla mnie mniej czasu.Mimo iz wokol mnie jest mnostwo ludzi to nieraz czuje sie samotna.Szukam kogos z kim poglabym porozmawiac,wypic kawe,wyzalic sie. Najlepiej by byla to osoba z Poznania,bo wlasnie z tego miasta pochodze.Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia
usmiech.gif
czekam na wiadomosc monia149090@o2.pl

Witaj Monika! Zaglądaj często na forum, łatwiej pisać na bieżąco niż mailować :) no i więcej osób się pozna :)
Z jakiej dzielnicy jesteś? Pozdrawiam serdecznie :)

Forum to fajne miejsce na znalezienie znajomych, można tu spędzić fajnie czas. Czasem mi go nawet brakuje żeby nadrobić wszystkie wpisy dziewczyn :)
Ja to kawałek mam do Poznania bo jestem z ZG, bywam tam tylko czasami w odwiedziny u rodziny męża...
21 lat to nie tak mało na bycie mamą, fakt mam trochę więcej i dopiero jestem w ciąży ale też strasznie sie obawiam tego jak będzie to wszystko wyglądać za jakiś czas jak rodzinka sie powiekszy i czy uda mi sie zachować prace po wszytskich zwolnieniach...
Pozdrawiam

Witaj serdecznie :)
Wiem, że teraz łatwo mi mówić, ale nie obawiaj się, wszystko na początku wydaje się straszne a potem się układa :) jak już maluszek jest na świecie to sama radość w domu :) a na kiedy masz termin?
pozdrowienia!

Witam:) ja też dopiero teraz postanowiłam dołaczyć do forumowiczek:) mieszkam od roku w Poznaniu mam 4 miesięczną córcie... brakuje mi strasznie towarzystwa ponieważ moja rodzinka mieszka aż na mazurach:( jeżeli znalazlby sie ktoś kto zechciał by popisać o wszystkim i o niczym to czekam:) pozdrawiam serdecznie:)

ohohoh ja też z Mazur :D a skąd dokładnie Ty??
bo teraz domyślam się że mieszkasz w okolicach Strzeszyna Gr? :)

tez jestem młodą mamą(22 i też mam męża od ponad 1,5 roku):) mój synek ma 11 miesięcy:) jeśli ktoś by organizował jakieś spotkanko to się przyłącze, bo za długo już chyba siedze z synkiem w domu:)
pozdrawiem

Witaj Ann! oj szkoda że nie zajrzałaś wcześniej - dzisiaj było spotkanie Aktywna mama :)) ale będziemy umawiać się na następne spotkania :) mamy synków w prawie równym wieku - mój za tydzień ma roczek :)
pozdrowienia!

reklama
Asia pooglądaj sobie dzisiaj Picasa Web Albums - Marta N. - Aktywna mama
a wyślę jutro ok? bo dzisiaj zdechła już jestem i w tym pokoju net mi muli więc nie chcę go zawalać fotkami ok?
tak samo prześlę te od Brzoskwinki co dostałam...

Rikapa ja miałam wpaść dzisiaj, nawet książkę miałam dla Ciebie (Brzoskwinka może potwierdzić :p), ale byliśmy tak głodni, że zwialiśmy do dziadków na obiad :D a z jutrem to nie wiem czy się wyrobimy do 15 :p

A z Mazur dokładnie:) z okolic Olsztyna:) heheheheh może mnie już gdzieś widziałaś:)

JUŻ obejrzałam fotki:) super:)

Ostatnia edycja:
hehe jak nie wojskowe, to z mazur.. :p

no ja jutro tez reszte z fotkami sie pobawię, bo dzisiaj padam na ryjek..
głowa mi pęka, tabletki mi nawet nie pomagają.. i jeszcze kark mi nawala po tym siedzeniu na tej podłodze :p

kurcze fajnie dzień mi dzisiaj zleciał :-)

noo Trygrynka miała książki, potwierdzam :-D

Kurcze niech sie wreszcie cieplej zrobi to będziemy mogły zebrać sie gdzieś na weekendy poza miasto jechać w fajne miejsce z dzieciakami. Nasi faceci i my, dzieciaczki, jakieś ognicho, kiełbaski i lajcikowe rozmowy.

reklama
noo i Brzoskwinka też miała książki (co przeraziło mojego męża :D) i dzięki niej będę miała co robić w tym tygodniu :D dzisiaj startuję z Niańkiem :D
kurde aż mi głupio że tak długo czekałaś na mnie, ale jak rehabilitantka zaczęła wzdłuż i wszerz oglądać Sebę to zapomniałam o całym świecie ;)

Do góry