reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jak rozmawiałyśmy z Brzoskwinką to ja mogę po 6 lutym, a ona po 13, więc ja poczekam aż ona wróci zwłaszcza że to jej pomysł :D i ja się piszę od 12 w górę, bo wcześniej to nie damy rady z młodym (drzemka)

reklama
Brzoskwinko ja sobie te spotkanie odpuszczę bo to o noworodkach, zresztą wolę palmiarnię ;)

Witaj Poziomeczko, strasznie miło mnie zaskoczyłaś w holu hotelu :D szkoda, że byłaś wcześniej, ale to może poznałaś naszą NAtuśkę (założę się że na pewno zwróciłaś uwagę na biegającego Filipka :p) i Skrzata :)

Pewnie po fotkach bym poznała czy byłyśmy w jednej sali, ja spotkałam swoją koleżankę, która jest w 6 tyg ciąży :)

jak rozmawiałyśmy z Brzoskwinką to ja mogę po 6 lutym, a ona po 13, więc ja poczekam aż ona wróci zwłaszcza że to jej pomysł :D i ja się piszę od 12 w górę, bo wcześniej to nie damy rady z młodym (drzemka)

jeśli o mnie chodzi, to datowo już wiecie.. około 13 wracam, a godzinowo to ja wszystko jedno :-)

Brzoskwinko dzięki za fotki!
o mamo, jaką Seba miał minę na początku :D mega foch :D

wklejam linka do fotek ode mnie, ale od razu mówię - poza Sebą, Lulą, Adasiem i grupowymi to za bardzo nic na nich nie ma :D to chyba dlatego że tylko te dzieciaczki mąż kojarzył że są od nas, jeszcze kojarzy Zosię, ale mówił że jej wszędzie było pełno :D (dlatego mamy tylko jedną jej fotkę a i to w ruchu :) Guziczek chce?) w ogóle jak któraś chce jakieś foto to niech da znać jaki nr, to wyślę :) chyba że sobie ściągnie to które jej odpowiada, ale chyba będzie mniejsze niż normalnie... a za jakiś czas wywalę linka stąd :)
Picasa Web Albums - Marta N. - Aktywna mama

Dziewczynki dziekuję za miłe przyjęcie mnie tutaj:) ja też poproszę fotki na meila to mój asiapiersa@wp.pl Napewno w miare możłiwości bede tutaj do zaglądać teraz to już mnie to wciąga:) Macie super dzieciaczki:) Mój M. włąsnie usypia Gabi bo przy mnie non stop sie chichrała wogóle za dużo wrażeń jak na jeden dzień dla małej i nie może z tego wszystkiego zasnąć:) hi hi hi

Ostatnia edycja:
reklama
kurde Tygrynka powiedz mi jak to w tej picasie robisz.. bo ja albo dziewczynom pozgrywam na płyty albo nie wiem.. :/

a te Twoje zdjęcia.. kurcze.. na niektorych to masakra.. hehe :-)

Asiu jesteś sympatyczna babka, wiec miłe przyjęcie to normalka :-)

Do góry