hej też jestem z Poznania jak co to piszcie na magdalena_zagaja@onet.pl
reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Hiszpiania??? a co tak dokładniej??studia, ale koniecznie chciałam tutaj, bo byłam parę razy i po prostu się zakochałam, to moje miasto a ja i tak "wszędobylska" - urodziłam się w Gdańsku, w kujawsko-pomorskim też chwilę mieszkałam zanim na Mazury trafiłam i jeszcze ta nieszczęsna Hiszpania po drodze się przewinęła.. ale na razie - zostaję tutaj i nigdzie się nie ruszam, Poznań jest fajny
kuj-pom?? a gdzie dokładniej?? :-)
ja zakochałam się w Krakowie.... ehhh...
Brzoskwinkaa
rewelacja
Brzoskwinkaa
na-tuska jakbym wygrała w totka milion, to bym Tobie chętnie pożyczyła
Brzoskwinkaa
bywaja lepsze...ale o czyms takim mysle jesli w koncu slub bedzie
ja potrzebuje 300tys
no na pewno bywają lepsze, ale ja pierwszy raz widzę taką formę pierwszego tańca, zawsze tradycyjnie odbywało się..
dlatego tez podoba mi się
Brzoskwinka na yt pełno tego! to jest coś co bylo chyba pierwsze, wiem, że już 4 lata temu oglądałam a teraz pełno na polskich weselach - YouTube - Best Wedding Dance... Ever? oni mi się najbardziej podobają bo tańczą swobodnie, bez oglądania się jaki teraz krok.. też tak chcemy ale nad moim trzeba będzie ostro popracować
Natuśka z chęcią bym pożyczyła... gdybym miała :/
Hiszpania- Palencia, kuj-pom - Żnin
Natuśka z chęcią bym pożyczyła... gdybym miała :/
Hiszpania- Palencia, kuj-pom - Żnin
Brzoskwinkaa
Tygrynka co Ty w Żninie robiłaś?
ja pochodzę z pod Inowrocławia, więc nawet niedaleko hehe
ja kurczę ślub brałam w 2009 i nie myślalam o takich sprawach.. ale patrzac teraz to żałuję że z pewnymi rzeczami nie zrobilismy inaczej, ale i tak było pięknie, na weselu wszyscy się wybawili :-)
ja pochodzę z pod Inowrocławia, więc nawet niedaleko hehe
ja kurczę ślub brałam w 2009 i nie myślalam o takich sprawach.. ale patrzac teraz to żałuję że z pewnymi rzeczami nie zrobilismy inaczej, ale i tak było pięknie, na weselu wszyscy się wybawili :-)
Brzoskwinkaa
bywaja lepsze...ale o czyms takim mysle jesli w koncu slub bedzie
ja potrzebuje 300tys
na co 300?
ja potrzebuje skromne 4 tysiące do szczęścia.. hehe
reklama
no i najważniejsze ze sie wybawili! a zawsze się znajdzie coś co można było inaczej, poprawić...
oi dziadkowie mieszkali w Żninie i tam pomieszkiwałam jako osesek jak rodzice studia kończyli a przez Inowrocław to się najeździłam z nimi pkp że hoho.. uwielbiałam mamę naciagać na gorącą czekoladę w takim komunistycznym barze na dworcu teraz tylko samochodem przelatujemy przez Inowrocław bo też leży na trasie na Mazury, ale często McDonald wjeżdża
oi dziadkowie mieszkali w Żninie i tam pomieszkiwałam jako osesek jak rodzice studia kończyli a przez Inowrocław to się najeździłam z nimi pkp że hoho.. uwielbiałam mamę naciagać na gorącą czekoladę w takim komunistycznym barze na dworcu teraz tylko samochodem przelatujemy przez Inowrocław bo też leży na trasie na Mazury, ale często McDonald wjeżdża