reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
z tymi naukami to tak jest :-/ musisz zbierać pieczątki , jak małe dzieci :-( możesz na jedne iść sama a na drugie niech idzie twój narzeczony :-( niestety innego wyjścia nie ma jeśli nie masz z kim małego zostawić :-(

hmm.. ja ślub brałam w Gnieźnie, w wojskowym kościele :-)
i ksiądz świetny, bezproblemowy :-)

hmm.. gdybym mieszkała na Piątkowie, to bym mogła się Twoim małym zająć.
mój miałby się z kim bawić ;-)

aż wstyd się przyznać ale ja na nauki chodziłam tzn. stałam na zewnątrz i czekałam na koniec , dostałam pieczątkę i wychodziłam :zawstydzona/y:

z tymi naukami to tak jest :-/ musisz zbierać pieczątki , jak małe dzieci :-( możesz na jedne iść sama a na drugie niech idzie twój narzeczony :-( niestety innego wyjścia nie ma jeśli nie masz z kim małego zostawić :-(
a u nas ksiądz powiedział, że jak w liceum miałam religię, to już nie musze miec nauk i nie chodziliśmy :-)

reklama
Ja ślub brałam w kościele Wszystkich Świętych i był wspaniały. Ksiądz tam bardzo przyjaźnie nastawiony, ceremonia piękna, sam namawiał żeby Oliwka brała w tym udział, niosła obrączki itp. Bardzo często wspominał podczas mszy także Oliwkę. Jest tam również Pani która śpiewa (Pani Beata) po prostu przepiękny głos, ludzie płakali podczas ave Maria w jej wykonaniu. ogólnie same ochy i achy:-) no i sam kościółek piękny Parafia pw. Wszystkich Świętych - Start.
Co do nauk robiliśmy w Rocha i tam polecam najbardziej, wiele pozytywnych głosów słyszałam.
Co do sali to mieliśmy w Lizawce co polecam już mniej. Patrzyłaś Pałacyk Iwno?
Polecam też forum poznańskie, dużo przydatnych informacji tam znajdziesz:) Poznaskie forum lubne :: Strona Gwna

Do góry