reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej!
No naszły was tematy że hoho jak poszłam spać
d015.gif
. Paróweczki i bułeczki...
d020.gif

Widze że biedaczki macie migdałkowy problem. Wspóczuje ale są plusy tej sytuacji. Lody bez ograniczeń
a025.gif
. Mi też wycieli jak byłam mała bo często chorowałam. Ale jak dzieciakowi wycinają to raz dwa sie goi a moja przyjaciółka w zeszłym roku miała ciachane i ponad 3tyg dochodziła do ładu z gardłem.

Kurcze ja od rana nie miałam netu i mam problem zapamiętać wszystko co pisałyście a co dopiero jak ja teraz wyjade na weekend. No to będzie problem że hej.

Miłego spokojnego weekendu!

W sobotę , 29.01 organizujemy bezpłatne spotkanie razem z J&J dla mamuś niemowląt i mamuś z brzuszkami w Poznaniu. Zależy nam żeby informacja dotarła do jak największej liczby dziewczyn, bo uważam, że warsztaty, które proponujemy są wartościowe. Przede wszystkim moje ulubione z rozwoju motorycznego dziecka i trochę mniej ulubione z panią dermatolog, bo pokazuje straszne zdjęcia;-)
Odbyło się już kilka spotkań w całej Polsce i uważam, że było super. Zresztą Mamusie też - uwaga cytat:
bardzo dziękuję za zorganizowanie spotkania, było naprawdę miło i sympatycznie, a co najważniejsze wyszłam bogatsza o nową wiedzę i doświadczenia innych mam; szczerze mówiąc bałam się ze to spotkanie będzie pro J&J tzn że będzie nastawione tylko i wyłącznie na kosmetyki tej firmy a tutaj mile zaskoczenie.

I jeszcze dla mnie osobiście jest fantastyczne, że mogę się spotkać z naszymi forumowymi mamami. Dlatego prośba, zabierajcie koleżanki, mężów, dzieci i przybywajcie. Na pytania też odpowiem.:-)

Rikapa dobrze Ci z ciocią laryngologiem. Mam nadzieje że szybko się z tym uporacie i Ritka przestanie chorować:-)

Tygrynka właśnie tu mieszkam gdzie piszesz:-) kurcze to może jednak z widzenia się znamy:-) teren tutaj obok super na spacerki:tak:
A jak brałaś ten fenoterol to musiałaś leżeć?

ilonka ale Cię atrakcje czekają:-( jakoś dzieci chyba to lepiej znoszą. Ważne że jak się ich pozbędziesz to będzie lepiej ze zdrowiem.

Ja jednak wezmę to relanium, mąż jak będzie wracał z pracy to odbierze receptę.
Kurcze pierwsza ciąża taka bezproblemowa a teraz ciągle coś:-(

aniaslu my już parę dni temu pozapisywałyśmy się na to spotkanie, ale dziękujemy za informacje. może jeszcze inne mamusie się przyłączą :-)

Tygrynka byłam w marketach tj. carrefour i kaufland, bo akurat byłam w pobliżu ale nie było niczego ciekawego..
jak wrócę od dziadków, to pomyślę o tym.. :-)

no a teraz czekam za Ilonką, mam towar dla niej :-D

hejcia kochane dluuuugo mnie nie bylo, przepraszam :)...
ogolnie mam male pytanie, bede brala slub w pazdzierniku i nie hestem pewna co do sali, bylam juz w paru ale to nadal nie to czego szukam, potrzebuje jakiegos drogowskazu :p...

moze poopowiadacie mi o swoich slubach i weselach :)??...
Buziaki Kochane :*

reklama
Do góry