reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia- sto lat dla synusia:tak::tak:

dziewczyny no ja tez mam takie rózne mysli tu poród w domu wygląda tak ze 2 polozne są z tobą w domu a karetka z lekarzami i odpowiednim sprzetem w razie gdyby sie cos działo czekaja przed domem do szpiala mam 10 min jak by co a łozyska tutaj sie nie rodzi tylko dostajesz zastrzyk w udo i po kilku minutach samo wychodzi:eek:

ja bardziej na względem estetycznym patrze jaki sajgon bede miec w domu:nerd:

reklama
ja w ciąży od 4 m-ca brałam relanium, o 14. bo ponoc relanium tez dziala rozskurczowo, a ja miałam skurcze..
no i pomagało.. ale za to chodziłam jak naćpana i wciąż spałam..

Rikapa zdrówka dla małej..

Marciaa no no.. 9 m-cy.. jak ten czas leci :-) wszystkiego naj naj :-)

ilonka jeszcze paczki nie ma kurde dziwne tak wgl.. bo zawsze juz ok.9 była, a dzisiaj mają
jakieś opóźnienia.. eh ja jutro wyjeżdżam, więc dobrze było, gdybyśmy dzisiaj się spiknęły,
no jeszcze na gg się dogadamy ;-)

po tym naszym parówkowtm gadaniu na forum byłam tak padnięta, że zaraz zasnęłam i cały czas
odczuwam braku snu, chyba dzisiaj razem z małym utnę sobię drzemkę :-)

Laski dobrze że teraz zaglądam do was bo wcześniej jadłam PARÓWE na śniadanie :-) normalnie koniec świata.....
Wy erotomanki jedne hahaha ja tez mam zelik durexa ten fioletowy ;-) och wy zboczyuszki i jak nocka była owocna?? która zaciążona przyznać się:-D:-D:-D:-D

Pianka powiem Ci że ja mając nawet taką możliwość jak poród w domku to i tak bym wybrała chyba szpital chociaż by na możliwość znieczulenia (chociaż znikomego). Jakoś tak nie jestem entuzjastką domowych porodów... każdy ma inny pkt widzenia

Brzoskwinka Kostium HOT DOG - M - Walentynki, dekoracje walentynkowe, ozdoby walentynkowe, stroje karnawa

Laski dobrze że teraz zaglądam do was bo wcześniej jadłam PARÓWE na śniadanie :-) normalnie koniec świata.....
Wy erotomanki jedne hahaha ja tez mam zelik durexa ten fioletowy ;-) och wy zboczyuszki i jak nocka była owocna?? która zaciążona przyznać się:-D:-D:-D:-D

Pianka powiem Ci że ja mając nawet taką możliwość jak poród w domku to i tak bym wybrała chyba szpital chociaż by na możliwość znieczulenia (chociaż znikomego). Jakoś tak nie jestem entuzjastką domowych porodów... każdy ma inny pkt widzenia

Brzoskwinka Kostium HOT DOG - M - Walentynki, dekoracje walentynkowe, ozdoby walentynkowe, stroje karnawa�owe, maski, kapelusze, peruki, dekoracje, wiecz�r panie�ski, wiecz�r kawalerski, stroje dla dzieci hahah nie mogłam znaleźć stroju parówki;-)

Na tuska zdrówka dla maluszków

Ilonka co do zabawek to ja raczej nie szaleję jakoś tak nie wiem mała ma sporo i jest ok zazwyczaj dostaje tylko na jakieś okazje..a tak to głównie książeczki jej kupujemy bo uwielbia je;-)

Laski moja śpi....więc mam czas na ubranie się :szok: cały czas chodzę w piżamie:-p ale ze mnie leniuch... u nas szykuje się imprezka w sobotę, zawozimy Zosię do babci a my będziemy mogli w spokoju sobie wypić tak się zastanawiam nad menu... pomyślę jeszcze

Ale dziwnie ucieło mi posta;/

Guziczek hehehe strój hot doga tez udany :-D ale jednak zostane chyba przy tej policjantce :-D

SEXI POLICJANTKA FULL WYPAS 8 czesci HIT (1417181957) - Aukcje internetowe Allegro

Kostium Policjantka !!! Vinyl CAŁY ZESTAW HIT (1407765866) - Aukcje internetowe Allegro

a ja zrobiłam zakupy na allegro i dzisiaj jadę na winogrady po odbiór..
jeszcze muszę gdzieś znaleźć tanią torbę do laptopa..
jutro jadę do dziadków na tydzień, troszkę odpocząć od problemów..

edit. heheh tylko nie myślcie ze te zakupy dotyczą strojów powyżej czy coś hehe
nie żebym się tłumaczyła, ale musiałam parę akcesoriów do lapka kupić..

Brzoskiwnko ja się właśnie tego zmęczenia boję. pamiętam jak kiedyś w liceum brałam przed jakimiś sprawdzianami (babcia miała duuużo), i byłam jak naćpana.
No nic zobaczymy co się będzie działo. dziś odpoczywam, żeby na jutro mieć siłę na to przyjęcie.

Pinka ostatnio na tvn style leciał program "7 ciąż" . m.in był poród w domu. Kobietka miała kupiony basen, i w nim rodziła, nawet nie było źle z bałaganem. Mimo wszytko ja bym się trochę bała..ale mnie się dziwne zdrowotne rzeczy zdrowotne zdarzały, bardzo pechowa jestem... więc wolałabym nie ryzykować..

Ja bym nigdy się nie zdecydowała na poród w domu.. za bardzo bym się bała.. zawsze trzeba brać pod uwagę sytuacje,
kiedy może coś stać się nieplanowanego, a w szpitalu zawsze wszystko mają na miejscu..

reklama
Do góry