reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Mój wrócił z kina i mnie zastał śmiejącą się do kompa:p Ale miał ubaw:)
Ilonka
dzień babci:)
Rikapa trzymam kciuki za Ritkę, oby nic poważnego i by jej szybko przeszło!
A ja się wykąpałam kawka zaparzona i obserwuję jak Basia kręci pirłety na macie, już mamy odchylenie 270 stopni i przewrót na brzuch:) Robi się niej niezła grandziara:) A dziś u dziadków spotkanie z interaktywną zabawką - Figusem:p Basia tu patrzy na mnie spode łba:p

Matko Polko ile wy piszecie:szok::szok:

ogolnie doczytałam ze sie wirtualnie podniecałyscie ahhahha osprzetem:-D:tak:,ale najwazniejsze pytanie to takie czy któraś skorzystała i tę parówkę rozgrzała do czerwonosci??????????/
:tak:;-):laugh2:

ja po wizycie u poloznej nastepna za 2 tygodnie ;-) wszytsko ok i zacheca mnie do porodu w domu:eek: ale ja musze sie 100 razy zastanowic czy to dobry pomysł

jak narazie koncze sniadanie i czekam na komody dla dzieciaków do 13:30 maja byc

Ilonqa no dzien babci i dziadka stad te slodkosci u nas sporo gdyz...Niko ma dwie babcie dwoch dziadkow dwie prababcie i pradziadka
dzisiaj jedziemy do babci Bozenki tzn mojej babci ;-) jutro do Łukasza rodzicow

mialam opisac ale w sumie sie juz wszystko wyjasnilo wiec nie bede macic ha ha ciekawskie :p

co do szkoly to sama dzis zadzwonilam i mam przyjsc w pon i podpisac umowe reaktywacji i rektor w pon zdecyduje czy musze egzaminy zdawac sama z nim pogadam.....

Pinka z ta parowka do czerwonosci dobre!!! hahaha
Rikapa dawaj znaka co z Ritka

Niko padl. Ubrany w body z mucha i spodnie od gangu czeka na babcie Anie zeby dac jej tulipanki :)

Dzień dobry!!!

Dziewczyny od dzisiaj inaczej będę patrzeć na parówki :-):-):-)

Marciaa może uda się coś w szkole przeforsować. trzymam kciuki!

Natuśka ja od drugiej stronie Malty. Na osiedlu Warszawskim ;-)

Rikapa biedna Ritka:-(dużo zdrówka! a obgadywaniem się nie przejmuj( wiem łatwo mówić:sorry:), ale córcia najważniejsza. Przecież powinni rozumieć że dziecko choruje...

Lekarka mi odpisała na smsa w końcu. że mam brać relanium, a jak nie pomoże to fenoterol (brała któraś może?) wczoraj już tylko dwa skurcze, więc mam nadzieje że się obędzie. Tym relanium też wolałabym się nie zamulać:-(

Lilou tak bez badania lekarka kazała Ci brak leki, ja bym nie brała...mam nadzieję że skurcze ustąpią i wszytko wróci do normy, oszczędzaj sie!
Pinka ja chyba bym się nie zdecydowała na poród w domu. Różnie bywa niestety! A w szpitalu zawsze maleństwo i Ty macie najlepszą opiekę. U mnie akurat poród ok, ale łożysko całe się nie urodziło i miałam czyszczoną pod narkozą macicę. A w domu to jak?

reklama
w sumie już się spotkałam z tym relanium w ciąży:/ wystawiła receptę mam do odebrania. i jak nadal nie przejdzie to w przyszłym na badanie i ten fenoterol.
Ale w sumie skoro z szyjką nic się nie dzieje przez te skurcze to po co się faszerować. Chyba pozostanę przy nospie, a jak się pogorszy to spróbuje relanium.

Jutro mam imprezkę urodzinową Oliwki tym razem dla rodziny. Macie jakieś pomysły na jakieś słodkości dla dzieci?

Do góry