reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ilonka bo tak się przypadkiem złożyło ;-) że mam nick jak nazwa bransoletek .zobacz tu :Strona główna - Lilou

Mi daje do wiwatu szwagerki córka:/ no co za mały diabeł, właśnie przed chwilą podeszła do kompa i wyłączyła:wściekła/y:
skąd ja cierpliwość na 2 wezmę ?

A ja specjalnie mojej nie posłałam żeby się we dwie bawiły..ale więcej się kłócą.dopiero o 17 będzie się działo, 10-cioro dzieci, dobrze że ten plac zabaw taki pojemny to się jakoś rozejdzie ;)

podkusiłyście mnie tym sklepem. Chyba sie przejade.

Tygrynka dobre jedzonko mają w Zaciszu w Plewiskach ale czy catering tam mają to nie wiem. Ja tam miałam wesele i ci powiem że za te pieniądze to była góra żarcia i tak super pysznego że miesko w galarecie to ja do tej pory po 3 latach w dziobie czuje. Pyszne, rozpływające sie w ustach jedzenie.

oj Skrzat nic nie mów o mięsie w galarecie bo uwielbiam :D

Ilonka daj znac co powiedział dermatolog!

Lilou na pewno dasz radę z dwójką, ze swoimi to inaczej ;) i wszystkiego najlepszego dla córeczki! jak ma na imię?

ok, zmywamy się do znajomych, młody będzie miał mini spacer do samochodu (na spacer bym z nim teraz nie wyszła bo akurat kropi ;/ i chociaż widzę że z każdym dniem czuje się coraz lepiej, to wolę nie ryzykować..) a potem posiedzi w samochodzie (z tatą oczywiście;)) a ja polatam, pozałatwiam różne sprawy...
miłego, spokojnego dnia!

hej dziewczyny!

Kurcze nie bylo mnie doslownie dobę tutaj, a Wy się tak rozpisałyście! ;-)

marcia ja teraz waze 75 :/ a musze 56.. chce wrocic do wagi sprzed ciazy.. no a jak sie nie uda to chociaz do 60-65..
w lutym 2010 bylam na diecie ONZ i schudlam w niecaly miesiac 8kg.. na szczescie nie wrocily, ale mimo, ze nie objadam sie
zbytnio to waga stoi.. ehh..
ilonka ta babka z allegro to tak robi, bo czesto na allegro patrze na avon ;) aha. moja mama mowila, ze paczka moze byc nawet jutro :-) no, ale to sie okaze!
lilou witam :-)

Tygrynka córcia ma na imię Oliwia:-) co do imienia dla synka trwają debaty:-)

Chyba dziś jednak skończę na Polnej:/ lepiej sprawdzić, bo te bóle coraz bardziej niepokojące. a lekarka nie odpisuje:/

reklama
lilou jesli to dosc mocne bole, to lepiej jedz od razu.. ja w ciazy srednio 1-2 w miesiacu lezalam
bo rozne mialam przypadlosci, wiec jesli sie niepokoisz, to jedz. najwyzej puszcza Cie spowrotem do domu,
ale Ty przynajmniej bedziesz spokojniejsza!

Do góry