reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

powiem tak wszystko idzie zepsuć na własnym przykładzie :-) ja wcale się niestety nie nadaję do gotowania :-) a co najlepsze skończyłam hotelarstwo i gastronomię policealne :-)

reklama
Ja ostatnio miałam manię na Dextera :-) z housem jestem na bieżąco;-)
Wreszcie mam czas na takie rzeczy odkąd jestem na l4 (a w zasadzie od początki ciąży)

Tygrynka ja mam właśnie dziewczynkę z kiteczkami z lilou, więc teraz też mam nadzieje na chłopczyka(już wspominałam mężowi -zobaczymy czy słuchał uważnie).

Lilou a byłaś w ich sklepie na Wrocławskiej? ja się wybieram, jestem ciekawa jak to wygląda na żywo :)

Ilonka no to niezła nocka też była, szkoda, że i tutaj podobnie :/

Skrzat mamy 17 osób plus 4 dzieci w tym 2 starszych, jedzących normalnie, więc trochę roboty jest, a ja na to nie mam czasu ani siły :) a chcę mieć standardowo - rosół, schabowy, dewolaj i kurczak, ziemniaki, frytki i jakieś surówki. niby nie dużo, ale dla tylu osób to się robi wyzwanie :) teściowa robi ciasto, może moja babcia też i na tym ma się skończyć ich pomoc, bo chcę żeby wszyscy byli goścmi, a nie latali i pomagali :) a głównym daniem i tak będzie jakiś super tort :D

Tygrynka ja byłam na wrocławskiej malutki jest ten sklepik lilou i pełno wiary :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dostalam lilou od Ł. chlopczyka...a dwa lata temu kupilam serce ale to jeszcze wtedy nie bylo slychac o tym :) ale gdzies zgubilam bu!

ilonqa tak wshig szkoda gadać. Zaraz sie okaze ze 3 lata zmarnowalam i szkoda kasy.........

ja jakos ochoty brak na filmy.
ogladalismy incepcje ale to w polowie usnelismy.
mam na dvd druga serie amerykanskiej brzyduli i musze oblukac bo 1 zeson w 2 dni obejrzalam :D :D

rikapa juz wczesniej mialam pisac.....super masz napis z myszka miki pod suwaczkiem :)

ale mi Niko daje do wiwatu tylko łazic i lazi

Tygrynka ja bym sobie w jeden dzień dała z tym rade. Ja tak mam po mojej babuni że jak gotuje to jak dla pułku wojska.
d030.gif

reklama
no widzisz Skrzat, a ja nie dałabym sobie rady :D nawet nie wiem jak ze składnikami i garnkami na taką ilość osób :D zresztą nie mam całego jednego dnia wolnego :(

muszę się wybrać do tego sklepiku bo strasznie mnie interesuje :D

kurcze jedziemy do znajomych z zaproszeniem na roczek i nie wiem czy wchodzić tam z małym, bo oni mają przedszkolaka w domu i się trochę boję jeszcze... idę pomyśleć :D

miłego dnia!

Do góry