reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ale Wy klikacie. Niedoczytam niestety. Natus dostał antybiotyk i mase lekarstw przez ta gorączke:-( a Damianek ma niedoczynność tarczycy:-( Jak nie urok to s.............
Lece do dzieci

spoko, ja cala ciaze marudzilam i caly czas marudze na krzyz i rwę kulszową.. takie o prezenty po ciąży zostaly..
musze się zapisac na jakas fijozterapie, czy cos.. podobno zabieg jeden kosztuje 15-20zl, a zeby sie z tego wyleczyc
to trzeba iles tam sesji zrobic..
chyba ze na nfz sobie zalatwie..:-)
Ja też po ciąży mam bóle kręgosłupa i dali mi masaże. No ale jesteśmy w Polsce i niestety terminy dopiero na maj.

my wróciliśmy i mamy nowy aparat. A mnie brzuch boli. Chyba przegiełam z tostami.

mój dzisiaj spal od 15 do 18 :/ a zawsze od 13 do 16 spal i 20-21 spal na noc, a teraz.. szaleje jak nie wiem :-)

ehh.. wiecie co.. chyba popadam w jakieś skrajności psychiczne.. raz czuje sie mega szczesliwa, a zaraz
chce mi sie ryczec jak wół :-( nie wiem co się ze mną dzieje..

może masz rację.. ale to już takie dziwne jest.. kiedyś potrafiłam się z każdej, nawet małej drobnostki się cieszyć, a teraz..
czasami muszę na siłę uśmiechać się do Adasia.. :zawstydzona/y:

tak jest niestety nasze życie nie jest kolorowe :-( jak nie brak kasy, to choroba, jak nie choroba to brak porozumienia z drugą połówką zawsze jest coś nie tak. Ja dziękuję Bogu za każdy dzień spędzony z małą za to że jesteśmy zdrowe, a jak nie będę bogata to trudno, jak nie będę miała męża to też trudno jestem na tyle silna że dam sobie z małą radę :-) i ty też tak zacznij myśleć dobrze Ci radzę :-)

reklama
tak jest niestety nasze życie nie jest kolorowe :-( jak nie brak kasy, to choroba, jak nie choroba to brak porozumienia z drugą połówką zawsze jest coś nie tak. Ja dziękuję Bogu za każdy dzień spędzony z małą za to że jesteśmy zdrowe, a jak nie będę bogata to trudno, jak nie będę miała męża to też trudno jestem na tyle silna że dam sobie z małą radę :-) i ty też tak zacznij myśleć dobrze Ci radzę :-)
święte słowa:tak:

Do góry