reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
rikapa i jak zmierzch?? przyznam że jakoś cała nagonka nad całą tą srią strasznie mnie zniechęciła i nie widziałam ani jednego filmu tej serii

lilu konstytucja wg mnie już dawno powinna być napisana od nowa bo jest w niej wiele niezgodności....

witaj Lilou :)

właśnie - ja chcę bransoletkę Lilou :D:D:D

Marcia - walcz kobieto i nie płać ;) powodzenia!

Guziczek ja oglądałam te filmy, tzn niecierpliwie czekałam końca bo jak zaczęłam to szkoda było mi przerwać ale jak dla mnie słabiutkie filmy, jak dla nastolatków...

Kozaczino - oł noł!!to już nie będziesz moja kumpelą od puszeczki??? :( zdrówka dla Luli!

Ilonka jak u Was nocka? mam nadzieję, że nie jak u nas ;/
młody wstał o 3 i stwierdził że trzeba się trochę pobawić... no i się bawił do 6 :/ spaaaać!

ale dziś zakręcona jestem :-D rodzę w kwietniu ;-)Oliwkę rodziłam styczniu;-)Jeszcze trochę oczekiwania, choć zobaczymy czy dotrwam do kwietnia, bo męczą mnie skurcze od niedzieli, nospa nie pomaga :(

Tygrynka bransoletki lilou super :-)

Rikapa ojj przechodziłam "zmierzchomianię " :-) najpierw przeczytałam jednym tchem książki (nawet w pracy czytałam ukradkiem) a potem filmy (polecam właśnie tą kolejność)

Marcia walcz o swoje w szkole!

Ja mam dzisiaj zamieszanie bo mam 3 letnią córkę szwagierki, a przez to zostawiłam moją Oli w domu i wariatkowo. A wieczorkiem wyprawiamy urodzinki na placu zabaw, więc jak nie trafię dziś na polną to będzie jakiś cud...

Tygrynka ja też chciałam tą bransoletkę :-)

Guziczek ta seria tak jak Tygrynka napisała dla nastolatek ale ja ją lubię :-)

Chciałabym takiego wampira ( nie pattinsona ) ale takiego faceta :-)

Lilou czytałam książki, filmy widziałam po kilka naście razy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jasne, każdy lubi co innego :) mnie też nie wciągnął Harry Potter, ani książki ani filmy, mimo że wszystko oprócz ostatniej przeszłam ;)
za to House... mhmm :D:D:D

ja po cichu liczę na bransoletkę na urodziny synka (figurka chłopczyka z wygrawerowaną datą urodzin młodego) :D a znając mojego męża to mogę liczyć głośno :D

a właśnie, a znacie może jakiś dobry i nie za drogi catering? bo tak myślę czy na tyle osób i na takie tradycyjne jedzenie opłaca mi się zamawiać kucharza.. czy nie taniej i szybciej będzie z cateringu...

Tygrynka ja bym została przy kucharzu chyba że ktoś zna naprawdę dobry catering, osobiście wydaje mi się że kucharz zrobi lepsze jedzenie i smaczniejsze :-)

reklama
Skrzat dzięki za super link :D

Rikapa no niby tak, ale w sumie my chcemy bardzo tradycyjne jedzenie (na chrzcinach mieliśmy wymyślne a i tak największym powodzeniem cieszyły się dewolaje :D) a rosół czy schabowego chyba trudno zepsuć? no nie wiem, myślę dalej :D

Do góry