reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

nortriptyline 25 mg :-( to jest antydepresant, przyjaciółka mieszka w Chicago i odkąd bierze pół tabletki codziennie na noc nie ma migren wszystko się uspokoiło :-(

reklama
Cześć dziewczyny!

W końcu się zebrałam żeby napisać. Podczytuje Was od jakiegoś czasu, i tak dziwnie mi z podczytywaniem Was bez pisania:-)

Jestem z Poznania, mam już 5 letnią córcię, a teraz czekamy na synka, który urodzi się w kwietniu:)

Przyjmiecie mnie tu?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki :-)
Siedzę w jobie :-( jestem strasznie nie wyspana młoda co godzinę budziła się z płaczem masakra, niech juz wyzdrowieje bo się bardzo męczy i my też już jesteśmy wyczerpani :-(
Co do podkładu to ja właśnie używam Revlonu ColorStay bardzo dobrze kryje i utrzymuje matową buzię cały dzień jest raczej z gatunku tych cięższych mam jeszcze Bourjois Detox nie polecam i drugi coś z owocam ten jest niezły, ale tak jak tygrynka jestem fanką Clinque Superbalanced :-)
Ja też na diecie od stycznia staram się jeść mniej 0 słodyczy i 0 coli ( a jestem od niej uzależniona) ale powinnam zastosować jakąś dietę i pociwiczyć ale czasu brak :-( No i kasy a tak bym sobie na jogę pochodziła...
Wracam do roboty miłego dnia

hejka'
a ja zla od rana
okazalo sie ze rektor mnie przyjal na uczelnie ale dzisiaj psikus mam chodzic od lutego na zajecia i od nowa zdawac egzaminy. no way. jak sie wkurze oleje to wszystko. jeszcze kaza mi placic za listopad do lutego-za co pytam. kuzwa. banda de*ili

witaj lilu :)

reklama
Hełołłł

A ja nie używam podkładów ewentualnie pudrów typu maxfactor mineral coś tam coś bardzo fajne są, z vichy mam korektor, a cliniqa peeling do twarzy.

Marcia gadaj z nimi bo pewnie chcą na tobie zarobić co za ludzie no...
Lilu witaj, rodzisz w styczniu a masz sóweczek ciążowy dopiero na 25 tyg??

Moja śpi bo dziś wstała o 6 matko za jakie grzechy;/ ale jakos doszłam do siebie jak przestanie padać to śmigam na spacer

Do góry