reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat zajrzyj na stronke co podala Koza, ja dodam tylko ze to bardzo sympatyczna kawiarenka dla mam z dziecmi niedaleko pl. wolnosci :)

straszne to zdarzenie, maluszka zal :(((

Ilonka i jak mlodzieniec, padl? u nas tez nie bylo dzisiaj drzemki za to byl marud :/ ale juz spi, mam nadzieje ze u Was tak samo ;)

w ogole jestem wsciekla bo 3 godz szukalismy karty sd, okazalo sie ze odlozylam wysoko na polke by..sie nie zgubila :D

rikapa wiem ze temat juz byl walkowany ale pytanko o spacerowke
ktora jest bardzo dobra skladana w parasolke??
jakiego maclarena byś polecila?
czy peg perego pliko sa ok ?

Kurcze Basi chyba zęby idą, płacze strasznie biedulka przed snem, dzisiaj jej czopka dałam, ale i tak płakała...
Na-tuska kuruj się. Basia je na śniadanie moje mleko tak zaraz po przebudzeniu, potem około 10-11, około 12 obiadek, potem śpi, jak się ibudzi to cycka na chwilę, koło 16 deser, a około 19-20 zjada ze 140 ml kleiku ryżowego (gęstego) potem kapiel i cyca jeszcze do snu...hmmmcyc na rządanie ciągle, ale mam wrażenie że mało go je...

Natuśka no właśnie widzę, że coś ostatnio bateryjki Ci wysiadają, mało Cię tutaj wieczorami! kuruj się dziewczyno! aa i gratulacje dla Emilki za kolejne postępy :))

Rikapa, ja wiem że dzień wolny, a my Cię tu męczymy jakbyś w pracy była, ale też mam małe pytanko - czy w PiM są karty upominkowe?

reklama
Do góry