reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynko płaciłam 56zł (przeoczyłam promocję bo był za 39 ) wyszedł całkiem ładnie ;-)
co do gauganka to z obiadami tam tak sobie ale na kawe można iść jeśli tylko nie mają urodzin :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dobra dobra Ilonka, pewnie mu wlałaś i nie chcesz się przyznać :p a Filipek prawdę nam powie :p

Kozaczino to jakbyś przypadkiem rozmawiała z Andżelą to zapytaj co? ja tam mogę na tosta wpaść :) i pyszne ciacho!

Rikapa ale miałaś super dzień, oby więcej takich :)

a nam przyszły zaproszenia na roczek małego, są cudne, lepsze niż na zdjęciach :)
http://lh5.ggpht.com/_zQC14VQL_VE/TTXKnYSi7DI/AAAAAAAAAg0/29ac7Biw-P8/s720/DSC_0006.JPG
http://lh4.ggpht.com/_zQC14VQL_VE/TTXKpBYahLI/AAAAAAAAAg8/ITI0M6kGLzA/s720/DSC_0011.JPG

Hej dziewczyny:)

nadrabiam was i mam duże zaległości bo widzę produkcja pełną parą :)

Julia ja też mam zęby po 2 ciąży bardzo osłabione

Skrzat ja cię pocieszę że po ciąży byłam wyrwać 4 ósemki ale na początku stycznia była ostatnia i najgorsza nie obyło się bez szwów i wyrwania operacyjnego pysk mi spuchł podwójnie hihi

Tygrynka zaproszenia super :)

Kozaczino mój też na 3M miał 8kg :) teraz był ważony i ma 10300g

Skrzat ja cię pocieszę że po ciąży byłam wyrwać 4 ósemki ale na początku stycznia była ostatnia i najgorsza nie obyło się bez szwów i wyrwania operacyjnego pysk mi spuchł podwójnie hihi

Dzięki
g055.gif
, Kurde teraz to już chyba nigdy nie pójde. A tak na poważnie to mi w ciąży nie rwała nic bo ponoć to nie dobrze w ciąży usuwać.

reklama
To co się stało pod Kórnikiem to straszna tragedia :-( że facet chcial siebie zabić to jego sprawa ale co dzieciak winny, chyba bym zwariowała gdyby mnie coś takiego spotkało.

Skrzat910 tu możesz poczytać o Gauganku Gauganek

Młoda już śpi mam nadzieję że w nocy znowu nie dostanie temperatury. Jutro do tyry i małż z młodą zostaje :-)

Do góry