reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
chetnie wpadne i pogadam z kims.. bo ostatnio tylko w domu siedze ze az na glowe chyba dostaje..
a gdzie dokaldniej Ty mieszkasz? jakie rejony?
W Luboniu koło Pajo. Ja od kiedy jestem w ciąży to siedze w domu po większości. Jak wychodze to albo do teściów albo na spacer albo w weekend raz na jakiś czas. Tak jakoś wlazłam tu i siedze i w sumie gdyby nie forum to zdziczałabym.

Julia mam taką pyskatą kumpele. Jak komuś coś nie pasi w jej dzieciach to potrafi taką szpile wbić upierdliwym babskom że hej. Wiara jest *******nięta a ja sie popłakałam jak czytałam ile twoje słoneczko musiało wycierpieć.

Co do zębów to nam powiedzieli że ze spokojem czekać na rozwój wydarzeń. Coś tylko jedna lekarka jakaś przewrażliwiona mówiła że ma nisko więzadełko. Ja za dzieciaka też ponoć tak miałam i bez problemu zęby mi wyszły.

Dobranoc!

o matko skrzat przepraszam nie chciałam żebyś płakała, poprostu napisałam jak jest, ale ja zawsze twierdze że nie jest źle sa gorsze nieszczęścia. Może wkońcu wynajdą lek:tak:

ale sie nie denerwuj! Ja nie umiem patrzeć na cierpienie dzieci. Uwielbiam dzieci i najchętniej wziełabym te ich wszystkie smutki na siebie. Dzieciństwo powinno być radosne a nie pełne cierpień.

ale sie nie denerwuj! Ja nie umiem patrzeć na cierpienie dzieci. Uwielbiam dzieci i najchętniej wziełabym te ich wszystkie smutki na siebie. Dzieciństwo powinno być radosne a nie pełne cierpień.

Dokładnie mam takie samo zdanie a mojemu synkowi sprawia radość chodzenie do przedszkola chociasz 1 dzień w tygodniu ale to Go cieszy i chociasz wszyscy mi niepozwalają go posyłać to ja i tak posyłam:-D Takie samo dziecko jak karzde i ma prawo chodzić z rówieśnikami jak chce

Julia biedne Te Twoje maleństwa, serce się kraja jak się czyta:( podziwiam Cię za tyle siły!
Wy tu o znajomych, a nas ciągle gdzieś nosi...czasem się cieszymy jak jest weekend i nigdzie nie idziemy lub nikt nie przychodzi, że możemy usiąść na spokojnie;P Ale już z nas takie typy...Basia to objazdowa dziewczyna! A w sumie jesteśmy jedynymi z dzieckiem, bo nikt z bliskich nam osób nie ma jeszcze dzieci..ale zawsze patrzą na nas z optymizmem że dziecko nie przywiązuje do domu!
Ja idę mleczko ściągnąć, bo Mała B. śpi!

reklama
Do góry