reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinkaa my już to zaakceptowaliśmy nawet Damianek rozumie ze duzo mu niewolno niestety, ale ludzie są podli. Jak ide z Nim np do sklepu albo na spacer to wytykają palcami i dosłownie obrażają:wściekła/y:.
Dzisiaj Damianek mi się spytał dlaczego wygląda jak potwór:wściekła/y: bo Pani w sklepie jak był z tatą tak na Niego powiedziała:wściekła/y:

A teraz sąsiedzi się pytają m dlaczego ostatnio mnie niewidać a ja poprostu mam dosyć ludzi

reklama
julia bardzo Ci współczuję a Twoim dzieciom jeszcze bardziej moje problemy z mała to przy Twoich drobiazg (moja ma problem z zębami, dostawała żelazo i niestety jej się wykruszyły przez co ma problem z mówieniem tzn mówi ale niewyraźnie co ciekawe tylko na górze nie ma ząbków dół ma idealny)

Oj co do zębów to dzieciaki dostają takie leki które psują zęby:wściekła/y: i Damianek nie ma jednego ząbka zdrowego:-( co chwile u dentysty jesteśmy, średnio 2 razy w miesiącu robia po 2 zęby

apropo ząbków..

Kurcze Adaś ma 18m-cy a wiecie ile ma ząbków?

na górze 1, 2 i jedną 5
na dole 1
i to wszystko..
zaczynam sie zastanawiac i obawiac czy cos jest nie tak, ze tak dlugo mu zabki nie wychodza?

Brzoskwinkaa my już to zaakceptowaliśmy nawet Damianek rozumie ze duzo mu niewolno niestety, ale ludzie są podli. Jak ide z Nim np do sklepu albo na spacer to wytykają palcami i dosłownie obrażają:wściekła/y:.
Dzisiaj Damianek mi się spytał dlaczego wygląda jak potwór:wściekła/y: bo Pani w sklepie jak był z tatą tak na Niego powiedziała:wściekła/y:

A teraz sąsiedzi się pytają m dlaczego ostatnio mnie niewidać a ja poprostu mam dosyć ludzi
Bozee... ludzie to potrafia byc okrutni :-(
wiesz co ja na Twoim miejscu mialabym tych wszystkich ludzi gdzies!
to nie Twoja wina ze dziecko jest chore, dbasz o nie najlepiej jak potrafisz i jestes dobra matka!
Tak powinnas myslec i Twoje dziecko kocha Ciebie, to powinno byc najwazniejsze!
nie przejmuj się ludzką głupotą!

a co do zębów to ja do dentysty nie chodzę byłam u różnych i wszyscy kazali mojej małej zęby zostawić aż wyjdą stałe i wtedy zadbać tak naprawdę zalakować i kontrolować

Brzoskwiniaa teraz już to wiem, ale są takie dni że mam dosyć

rikapa no widzisz a Nam mówiono odwrotnie i bądź tu mądrym

reklama
nic dziewczynki ja się zmywam bo jutro do pracy :-(

pozdrawiam i spokojnej nocki :-)

edit ja byłam u 3 różnych i wszyscy to samo powiedzieli a mają bardzo dobre opinie aaaa i zaznaczam że byłam prywatnie ( więc jakby chcieli to by mnie na kase naciągnęli)

Do góry