reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa jak poszliście to dopiero się młyn zrobił ale powiem Ci że ja już wysiadam :-(

julia ja pracuję w PiM na dziale foteli i wózków :-)

reklama
Marciaa i jaki fotelik kupiliście? A donos, że Rikapa miła i uczynna napisaliście?;)

ja dzisiaj sama z małym, zrobiliśmy sobie salę gimnastyczną w dużym pokoju - było turlanie się po podłodze, biegi na czworaka, zabawy z piłką i samochodzikami, samoloty.. ech zdycham :D ale młody bez drzemki więc mam nadzieję, że mi odpłynie zaraz...
mieliśmy też iść na spacerek z Ewą i Lulą, ale biedna mała się rozchorowała :(

Hej dziewczyny

Skrzat910 tu poczytaj jak to jest ze zmianą fotelików fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci :-)

Lula od wczoraj chora ma zapalenie górnych dróg oddechowych, bylam dzisiaj z nią u lekarza i kolejna sterta leków w domu przybyła, na szczęście teraz już spokojnie śpi i w końcu zjadła butlę bo cały dzień tylko herbata. No i do żłoba przez tydzień nie pójdzie i muszę coś wykombinować z opieką :-( A tu tak przyjemnie na dworze wwrrryy i spacer z Tygrynką mi minął :-(

Rikapa jeśli jutro Lula będzie na chodzie to zostanie z Babcią a ja wlecę do ciebie :-)

Kurcze kombinezon który kupiłam na Allegro okazał się nie za fajny i muszę się rozejrzeć za czymś nowym :-( może kupię dwu częściowy, już sama nie wiem co praktyczniejsze.

Tygrynka Marciaa kupiła maxi cosi tobi :p

Ewuś w takim razie wezmę mleczko jak przyjdziesz to oki a jak nie to zostawie u siebie w pracy :-) zdrówka dla Luli :-*

a ja mam doła.. szkoda gadać.. nawet z domu nie chce mi się wychodzić :(

Ja tez tak miewam i to dosyć często niestety, ale u mnie to brak kasy i brak przyjaciół:-(
H

Lula od wczoraj chora ma zapalenie górnych dróg oddechowych, bylam dzisiaj z nią u lekarza i kolejna sterta leków w domu przybyła, na szczęście teraz już spokojnie śpi i w końcu zjadła butlę bo cały dzień tylko herbata. No i do żłoba przez tydzień nie pójdzie i muszę coś wykombinować z opieką :-( A tu tak przyjemnie na dworze wwrrryy i spacer z Tygrynką mi minął :-(

Zdrówka dla Luli:tak:

Co do kombinezonu to zależy czy ma być typowo na spacer czy po sklepach:-D Jak typowo na spacer to lepiej jednoczęściowy jak do sklepu szczególnie dużego to lepiej dwuczęściowy. Ot moje skromne zdanie przy drugim dziecku:-)

Maxi cosi Tobi jestem zadowolona z wyboru. Chyba pierwszy raz jestem pewna, ze bedzie ok ;-) szkoda rikapa, ze nie natrafiłam na Ciebie przy wyborze wózka ;-)
Pochwaliłaś Nikiego a tu klapa. Pół dnia na rekach, ciagle buczy oby nie na chorobe bo troche jezdzilismy w tym tyg po roznych miejscach i mam nadzieje ze nic nie załapał.

Kozaczino zdrowka dla małej. No to sie zaczyna...po złobku tak pewnie bedzie. Moja siostrzenica pierwszy rok w przedszkolu i wiecej jej nie ma jak jest ;/

skrzat fotelik nowy od 9 miesiaca badz jak ukonczy 13 kg ...Niko w sumie moze jeszcze jezdzic w tym co ma ale nie chce. Stabilnie siedzi wiec przesiadka na nowy tron :-)

reklama
Do góry