reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
powiem tak, może i coś więcej dostałabym za pochwałę pod warunkiem że ona dotarłaby do szefa :-/ mało prawdopodobne bo ta kierowniczka akurat co jest jutro to raczej mu nie przekaże lepiej byłoby napisać maila lub zadzwonić i poprosić nie z kierownikiem ale z menadżerem bo ona to już prędzej powie szefowi :p

Hej kochane:-)
Oj dużo piszecie ;-) Ja ostatnio czasu nie mam oj jest zapieprz :p

Rikapa kochana jesteś weź na niedzielę to mleko to podjadę do PiM i przy okazji pooglądam foteliki hehe ;-)

Na temperaturę nic nie poradzę bo odpukać Lula nie miała jeszcze gorączki mam w domu nurofen w syropie.

Jutro zajrzę na dłużej bo dzisiaj już jestem zmęczona, sorki że nie odpisuję wszystkim ale wszystkich pozdrawiam :-*

ja się piszę na taką akcję :D szkoda tylko ze jak Marcia jutro kupi fotelik to będzie ta kierowniczka :/
Koza trzymaj się i dawaj znac jak z jutrem :)

mąż wrócił i nosi młodego bo ten coś na bakier ze spaniem dzisiaj...
a ja ładuję filmiki na yt ze spotkania z moimi psiapsiółami z forum :) chyba do rana posiedzę ;)

dzięki dziewczynki że chcecie pomóc :*

Kozaczino to w niedziele wezmę mleczko :-)

pozdrawiam wszystkie i jak to się mówi do pracy rodacy :-) Marciaa do zobaczenia :-)

A więc gorączka spadła i przez około 6 godzin jest dobrze i wraca - dziwne bo to jego druga w życiu gorączka;-) tylko ze względu na AZS to go wysypało bo przy gorączce się spocił:-(

ilonka 97 cm ma mój prawie 5 latek ale od 2,5 roku tyle mierzy:-( 21 stycznia idziemy do endokrynologa ciekawe co powie:sorry2:

rikapa miłego dnia:tak:

no i już w domku :-)

Marciaa miło było poznać mam nadzieję że jesteście zadowoleni z fotelika :-) a Nikoś przesłodki i jaki grzeczny :-)

Julia a może to tzw. trzydniówka??

hehe Ciebie tez...kobieto podziwiam Cie ...ja bym tam zeswirowała jakby mi tysiac osob na łęb właziło ...Jutro pierwsza jazda fotelikiem :D jestem zadowolona z wyboru. Jeszcze raz dzieki za fachowe doradztwo!:)

reklama
rikapa mam nadzieje

Ja fotelika niepotrzebuje bo nie mam auta:-( więc na ten temat się niewypowiadam bo się nie znam

Do góry