reklama
R
rikapa
Gość
powiem tak, może i coś więcej dostałabym za pochwałę pod warunkiem że ona dotarłaby do szefa :-/ mało prawdopodobne bo ta kierowniczka akurat co jest jutro to raczej mu nie przekaże lepiej byłoby napisać maila lub zadzwonić i poprosić nie z kierownikiem ale z menadżerem bo ona to już prędzej powie szefowi
Hej kochane:-)
Oj dużo piszecie ;-) Ja ostatnio czasu nie mam oj jest zapieprz
Rikapa kochana jesteś weź na niedzielę to mleko to podjadę do PiM i przy okazji pooglądam foteliki hehe ;-)
Na temperaturę nic nie poradzę bo odpukać Lula nie miała jeszcze gorączki mam w domu nurofen w syropie.
Jutro zajrzę na dłużej bo dzisiaj już jestem zmęczona, sorki że nie odpisuję wszystkim ale wszystkich pozdrawiam :-*
Oj dużo piszecie ;-) Ja ostatnio czasu nie mam oj jest zapieprz
Rikapa kochana jesteś weź na niedzielę to mleko to podjadę do PiM i przy okazji pooglądam foteliki hehe ;-)
Na temperaturę nic nie poradzę bo odpukać Lula nie miała jeszcze gorączki mam w domu nurofen w syropie.
Jutro zajrzę na dłużej bo dzisiaj już jestem zmęczona, sorki że nie odpisuję wszystkim ale wszystkich pozdrawiam :-*
ja się piszę na taką akcję szkoda tylko ze jak Marcia jutro kupi fotelik to będzie ta kierowniczka :/
Koza trzymaj się i dawaj znac jak z jutrem
mąż wrócił i nosi młodego bo ten coś na bakier ze spaniem dzisiaj...
a ja ładuję filmiki na yt ze spotkania z moimi psiapsiółami z forum chyba do rana posiedzę
Koza trzymaj się i dawaj znac jak z jutrem
mąż wrócił i nosi młodego bo ten coś na bakier ze spaniem dzisiaj...
a ja ładuję filmiki na yt ze spotkania z moimi psiapsiółami z forum chyba do rana posiedzę
R
rikapa
Gość
dzięki dziewczynki że chcecie pomóc :*
Kozaczino to w niedziele wezmę mleczko :-)
pozdrawiam wszystkie i jak to się mówi do pracy rodacy :-) Marciaa do zobaczenia :-)
Kozaczino to w niedziele wezmę mleczko :-)
pozdrawiam wszystkie i jak to się mówi do pracy rodacy :-) Marciaa do zobaczenia :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
A więc gorączka spadła i przez około 6 godzin jest dobrze i wraca - dziwne bo to jego druga w życiu gorączka;-) tylko ze względu na AZS to go wysypało bo przy gorączce się spocił:-(
ilonka 97 cm ma mój prawie 5 latek ale od 2,5 roku tyle mierzy:-( 21 stycznia idziemy do endokrynologa ciekawe co powie
rikapa miłego dnia
ilonka 97 cm ma mój prawie 5 latek ale od 2,5 roku tyle mierzy:-( 21 stycznia idziemy do endokrynologa ciekawe co powie
rikapa miłego dnia
R
rikapa
Gość
no i już w domku :-)
Marciaa miło było poznać mam nadzieję że jesteście zadowoleni z fotelika :-) a Nikoś przesłodki i jaki grzeczny :-)
Julia a może to tzw. trzydniówka??
Marciaa miło było poznać mam nadzieję że jesteście zadowoleni z fotelika :-) a Nikoś przesłodki i jaki grzeczny :-)
Julia a może to tzw. trzydniówka??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehe Ciebie tez...kobieto podziwiam Cie ...ja bym tam zeswirowała jakby mi tysiac osob na łęb właziło ...Jutro pierwsza jazda fotelikiem jestem zadowolona z wyboru. Jeszcze raz dzieki za fachowe doradztwo!
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
rikapa mam nadzieje
Ja fotelika niepotrzebuje bo nie mam auta:-( więc na ten temat się niewypowiadam bo się nie znam
Ja fotelika niepotrzebuje bo nie mam auta:-( więc na ten temat się niewypowiadam bo się nie znam