reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Natuśka a teraz będzie wiosna i będziesz latać z nami z wózkiem :* ale rozumiem Twój podły nastrój, też by mi było żal.. trzymaj się ciepło!

Sebastian robi większy bajzel niż był (a myślałam że to niemożliwe :p)... czekam aż się zmęczy i padnie... wciągu ostatnich 30min rozwalił poukładane gazety, próbował wleźć do zmywarki, karmił misia czymś wymyślonym z miseczki, a teraz (co mnie szczególnie wkurza :D) bawi się w "wszystko co daje się wziąć do ręki oddaj mamie", a więc co chwilę muszę po coś wyciągać rękę...

reklama
Marciaa macie już upatrzony fotelik? czy będziecie dopiero szperać i męczyć biedną Rikapkę? ;P
my powoli szykujemy się do spania.. tzn mam nadzieję że dzisiaj nie padnę z małym, bo ostatnio chodziłam spać o 21 :D

Maxi cosi tobi,cabrio, pearl/ cybex, romer ( czy jak tam ;P)
moje wymagania
fotelik bez bazy ale dobrze by było gdyby mogl byc do niej doczepiany
pozycja do spania
ochornka na krocze
glowka musi byc tak zabudowana zeby nie latala na boki:p

Marciaaa to już Ci mówię :p że wszystkie foteliki od 9 do 18 kg są z bazą tzn są jak jedna całość , kładą się do pozycji półleżącej :-) tylko maxi cosi pearl ma bazę dodatkową :-)

hahaha to się uśmiałam na-tuska czytając Twój post :-D z zaskoczenia powiadasz :-D jak ją dobrze obsłużę to może pochwałę na mnie napisze do szefa :-D

edit

ale ty chcesz fotelik mocowany na isofix??

reklama
ja szłam po Tobi a "wyszłam" (prawie, bo kupiłam jednak gdzie indziej ;)) z Kingiem :D
Marciaa jak kupisz to idź do kierownika i powiedz że dzięki tej miłej pani kupiłaś u nich w sklepie bo chciałaś w necie :D
Natuśka wow umiesz migowy? nieźle!
Julia zdrówka dla małego! ja nic nie pomogę bo mój Seba tylko raz miał gorączkę (38,1) a i to w szpitalu więc nic nie wiem :/

Do góry