reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat skąd ja to znam.. tzn ten 0 13 prąd hehe u moich dziadkow mowimy na to taryfa nocna od 13 do 15 :)

kurdee.. wlasnie.. ostatnio Adas polubil szczypanie.. ale tylko mnie.. a wlasciwie mojego brzucha.. :/
ciezko go tego oduczyc.. bo jak mowie mu, ze nie wolno tak, lub mowie, ze mnie boli to on sie smieje..
dzieci...

reklama
Hej dziewczyny
U nas znowu dzień zalatany, R. rano powiedział babkom w żłobku że nie mają małej dawać nic mlecznego, zobaczymy ja będzie ;/
Teraz śpią razem na kanapie młoda tak padła że nawet nie było mowy o ruszeniu jej hihi.
Monia gratulacje za nocniczek :)
Brzoskwinko wyślij go do żłobka tam go zmęczą ;-)

Kozaczino wysłałabym go do żłobka, gdyby było mnie na to stać.. ale od września przedszkole welcome..
przynajmniej bede sie starala o to.. w marcu juz chyba robia zapisy, no nie??
Zresztą muszę znaleźń porządną pracę, żeby opłacało się do jakiś żłobków czy przedszkoli wysyłać..

Ilonka coz z pilotami jestesmy na etapie takim, ze nawet jak on je wezmie to albo zaraz mi oddaje, albo odklada na swoje
miejsce lub coś przelaczy.. gorzej z tym odkurzaczem..
u mnie niestety nie da sie tv przeniesc nizej, wiec musze walczyc z tym wlaczaniem/wylaczaniem..
i ciagle mu mowie na wiele sposobow ze nie wolno, czasem w pewnych sytuacjach rozumie o co chodzi
bo jak cos zrobi, to potem mu sie chyba przypomina, ze zle zrobil, bo jak podchodze do niego, to on sie boi
i przytula mnie (kiedys M. go nauczyl, ze jak cos zle zrobil, to ma przeprosic a to przepraszam, to wlasnie
przytula sie mocno :) )

słyszałam że do Państwowego to od 2,5 roku przyjmują dzieci tylko odpieluchowane..
Klubiki jak się dogdać to nie są aż tak drogie, albo zajęcia

ja byłam z Adaśkiem na basenie w zeszły czwrtek, może jutro też pojedziemy

Ja też właśnie planuję przejście z nocnika na tetre bo dziecko będzie miało poczucie że coś jest nie tak i pewnie szybciej załapie o co chodzi tak mi się przynajmniej wydaje...zobaczymy jak to wyjdzie latem:)

Brzoskwinko dobrze że się odezwałaś... taki to wiek że teraz wszystko go interesuje i wystawia cię na liczne próby ale nie daj się kobieto pokaż mu kto tu rządzi!!

reklama
ajj Brzoskwinko... sprawiasz że mam łzy w oczach.. długo by gadać o ojcowskich rękach.. na szczęście spotykam się z kimś teraz i on sie super rozumie z Adaśkiem.. mimo to ciągle mam wielkie obawy.. że Adaś się przyzwyczai a nam nie wyjdzie..

a tekst który masz w sygnaturze.. wow świetny

Do góry