reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

o weselnie się zrobiło z 18 dni targi 3majcie kciuki zebym doszła z Ł do porozumienia co do miejsca bo człowiek mnie wykończy :)
Dziś mi się sniło wesele- same wtopy. Zapomniałam kwiatów Ł. obrączek miałam brudną sukienke i Ł. się spoznił i siedziałam i czekałam przed ołtarzem jak sierotka ;-)

my mamy roczek w kwietniu i jak bedzie ciepło robimy garden party:)

reklama
Skrzat na miejscu w różnych kolorach sprawdziłam na naszej stronie bo myślałam że mają taniej ale cena ta sama :-)

Ciepły śpiworek z polarem to bardzo praktyczna ochrona dla Twojego maluszka podczas chłodniejszych dni. Wykonany z tkaniny wodoszczelnej impregnowanej oraz przepuszczalnej - oddychającej. Śpiworki firmy Kees są uniwersalne pasują do wszystkich modeli wózków dziecięcych, idealne na chłodne, deszczowe oraz mroźne dni. Twoje maleństwo otula mięciutki polar. Łatwe mocowanie do wózka dzięki tylnej klapie mocującej, która podtrzymuje śpiworek przed wysunięciem, Posiada dwa zamki błyskawiczne po obu bokach śpiworka co bardzo ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka, wierzchnia klapa z możliwością całkowitego odpięcia. Dodatkowo w śpiworku znajdują się otwory do 5 punktowych pasów bezpieczeństwa, które znajdują się w spacerówce.​
Wymiary:

• długość 95 cm​
  • szerokość 50 cm​
:-)

a ja mam 2 dni wolnego i jestem przeszczęśliwa:-)

dzień dobry :)
mamy równo miesiąc do roczku więc zaczynamy przygotowania :)
Marciaa skoro taki sen to na pewno będzie wszystko dobrze!
może też się wybierzemy na targi? znajomi zachwalali :)
Skrzat ja bym pojechała zobaczyć ;) pochwal się jak już wybierzesz :)
miłego dnia!

Hej dziewczynki:)
U nas noc podobnie, mala budzi sie prawie jak w zegarku o 8:40:) A potem do 10:30:p
Rikapa dzięki za info, zobaczę czy się zdecyduję na ten Wasz czy na ten tańszy z allegro. Pewnie obejrzę oba i porównam:) A mam pytanie bo zaczęłam myśleć nad lekką spacerówką i przeglądam stronę PiM i na razie mam takie, które pasowałyby mi (ale nie mam zadnego typu, ma skladac się w parasolke i byc wygodny dla dziecka no i nie miec miniaturowych kół:)
-dot delti http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=13863&producer=delti
-espiro city http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=3893&producer=espiro
-giro abc designe http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=4925&producer=abc-design
-viva bebe comfort http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=13999&producer=bebe-confort
-travel baby designe http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=1863&producer=baby-design
-multiway chicco http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=13853&producer=chicco
kurcze az szesc mi ich wyszlo:p jest jeszcze duzo z firmy coneco ale nie pamietam czy chicco czy coneco sie psują? na allegro mozna dostac jeszcze haucki...NOWA Parasolka / Parasolki HAUCK SPEED SUN CANDY (1381021259) - Aukcje internetowe Allegro ech czuję ze za mocno cie wykorzystuje w tym doradzaniu:( no ale i tak sie usmiechne o rade:) jak masz inny swoj typ to wyslucham, tylko nie z miniaturowymi kolkami:p
a ja myske co na obiad...chyba paluszki rybne, ziemniak i brokuly:) byle szybko, a prasowania 3 pralki czekaja, od 13 mam tani prad wiec jak basia pozwoli to sie brac trzeba:)

Ostatnia edycja:
Hej kochane
Marcia powiem Ci że ja na targach to w zasadzie upolowałam wszystko na ślub:) oprócz sukienki (bo i tak była szyta na zamówienie ;p o m się nie martwiłam bo kazał mu się ubrać w mundur a co...:) ) Ja miałam w zagrodzie bamberskiej Zagroda Bamberska - Poznań - Hotel i restauracja. - Restauracja polecam serdecznie...

Skrzat kochana ja to bym wybrała bebe comfort z tych wszystkich co wymieniłaś...

Tygrynka no to już prawie roczek... szok no nic w takim razie musisz szykować się ostro:) znajdź knajpkę blisko domku żeby można w razie w wpaść na chwilkę do domku (z dziećmi to nigdy nie wiadomo)

Ja mam śpiworek od xlandera i nie kupuję innych.. wydaje mi się że to wystarczy w razie czego to mam koce.. a do małej spacerówki (parasolki) nie kupuję bo już w zasadzie jej nie używam bo po śniegu tymi kółkami to ja sobie mogę wiecie...:p no a na zakupach to wkładam Zosię do tego specjalnego siedzonka i ma radochę że cho cho....

Ostatnia edycja:
No i co zdążyłam wyprasować pięć ciuchów na krzyż i obrać ziemniaki:angry:a dzieć się rozwył...i wymaga uwagi, ostatnio nie wiem co się z nia dzieje, mama ma być i zabawiać....echhhh
Dziewczynki dziękuję za rady wózkowe...:)
Na-tuska trzymam kciuki za Fila!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Pozdrawiam z joba ;-) Niedługo do domku uciekam.
Tygrynko miłego wyjazdu :-) i przygotowań do roczku hihi
Skrzat ja przepłaciłam za ten spiwór ale świadomie bo chciałam mieć na zaraz, i nie czekać na wysyłkę z allegro :-) ale myślę że taki sam będzie ten za 50pln :-) co do wózków to one wszystkie bardzo podobne są :-) spytaj Rikapy które najczęściej są wybierane na które najwięcej jest reklamacji itd.

Do góry