reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kozaczino brawa dla Luli:) oby tak dalej:-) Dzięki za info o pampkach, ale sie boję że z rozmiarem 4 może być cieżko w promocjach, pamietam że kumpele z pracy mówiły że 4 najszybciej zawsze schodzą bo najpopularniejszy rozmiar!:( teraz sprawdzilam to mala paka jest...trzeba czaic na economy pac...za 39zł:)
A my z Basią pzyciełyśmy komara chyba z 1,5-2 h...i kto bedzie spał w nocy?

...
Mąż też śpi, zapodałam sobie z kawki i ciacha;) Basik się bawi, butlę na kolację wyparzyłam jak zacznie wyć to zrobię mm z kleikiem ryzowym

Ostatnia edycja:
reklama
Kozaczino wiadomo że Lula to super dzieć, a że żlobkowy też... mówiłam że Cię poztywnie zaskoczy :p
szkoda, że już jutro do pracy, wydawało mi się, że mówiłaś że macie 3 dni na rozbieg ze żłobkiem... ale jak widać nie potrzebujecie :p

Skrzat faktycznie 4 zawsze mniej było, ale daje radę je kupić ;) w carrefourze ma być 132szt za chyba 89zł (nie pamiętam dokładnie), 4 są też często w lidlu przecenione (tylko tam nie mają 4+) :) a co do obiadków często promocje w rossmanie są, ich obiadki też są tanie, ale nie wiem jak smakują bo nie dawałam małemu. no i okresowe promocje w sklepach typu tesco :) w makro i selgrosie dużo taniej nie jest, czasem nie ma żadnej różnicy (na tych co ja kupuję, ale może nie trafiałam na żadną promocję?)

dzidź mi zasnął o 20:30 :D zmykam pospędzać wieczór z mężem ;) dobranoc!

Halo, halo co tam u Was?
My się nadal izolujemy:p Ale mąż już lepiej:)
Basia przezywa fascynację krążkami co się nakłada na taki stojak, na razie interesują ją pojedyncze krążki i maczuga:-)Ale bawi się tym bez przerwy od dwóch dni! Spała dzisiaj skubana bez zadnej przebudki do 8:40, wiec cyce myslalam ze pekna, chcialam ja wybudzic ale zapomnijcie, laskotalam po szyi ta wielki usmiech i spi dalej i tak do 10:30:p

Ostatnia edycja:
Na-tuska Basia siedzi chwilę jak się ją posadzi a potem robi klasyczne bam! Trzymam kciuki jutro za Fila:)
Dałam jej dziś jabłko z marchewką, może 1/8 słoika zjadła, niezbyt jej podchodziło! A tatuś ładnie dojadł po dziecku, na jego brzuszek to dobrze zrobi! Basia za to dorwała się do moich ziemniaków na talerzu z masełkiem i z usmiechem wcinała:) :-):-) Jednak jedzenie mamusine lepsze niż słoiczki:)
Kozaczino jak pierwszy dzień w pracy? Za chwilę finito:)
Ilonka to trzymam kciuki za miejsce w przedszkolu dla Fila! Ech teraz wyż jest..

e cisza tu...
piszę w tym poście by nie było dublowania,
Miała moze ktoras cos takiego? albo widziala? http://allegro.pl/show_item.php?item=1388878955&msg=Twój+e-mail+został+wysłany bo ja w tym wozku co za 100 kupilam nie mam pokrowca na nozki:( i tak sobie mysle ze jakbym basie niedlugo przesadzila to do kwietnia by jej sie przydało:) W ogóle czekaja mnie zakupy na allegro, musze smoczki 6-18 kupic, trojprzeplywowy do kaszki, z 3 dziurkami!

Dzisiaj Basi niekapaka dałam, ale bardziej go pogryzla niz cos wypila, jednak juz stycznosc byla! Teraz skubana grandzi w łózeczku, ale pewnie do snu jej jeszcze daleko! No i siedziala dziś sama chyba z 20 minut:D ale jeszcze troche glowe do przodu pochyla!

Ostatnia edycja:
podobny śpiworek ma Ewa, jest fajny, my mamy taki: Śpiworek do wózka i sanek-śpiworki KOMBI-Tako (1370329057) - Aukcje internetowe Allegro i Seba siedzi bardziej odkryty, nie wiem czy to zalezy od śpiworka czy od tego że Lula leży a on siedzi... a może od tego i tego :p ale może jak Ty chcesz na wiosnę to bardziej by Wam pasował? nie wiem...

kurcze faktycznie pustki tutaj, na zamkniętym tez... pewnie dziewczyny porobiły ambitne postanowienia noworoczne i teraz je realizują :D

a my powoli zaczynamy się przygotowywać do roczku... to już za miesiąc! szok!

reklama
Hej
w pracy stare nudy ;-) czuję się jak by mnie nie było 2 tyg. a nie rok ;-)
Natuska trzymam mocno kciuki za Fila hardcorowy zabieg brrryyyy, mam nadzieję że obędzie się bez bólu :-)
Skzat ja mam taki śpiwór i jest super odpinasz wkładasz dziecia zapinasz i o sprawie :-) kupiłam u Rikapy :-) wPiM jestem zadowolona i kochana brawa dla Basi za takie postępy :-) Księzniczki nam rosną jak na drożdżach :-D

Do góry