reklama
R
rikapa
Gość
jestem wykończona, wykończona ludźmi :-(
R
rikapa
Gość
ech takich klientów jakich mam ostatnio w pati i maksie , to bym sie w życiu nie spodziewała a jak coś im sie nie spodoba to jadą po tobie jak po gównie :-/
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Rikapa po ile macie w PiM ten stoliczek/krzesełko uczydełko? tak jestem na to chora, ale 200zl dac na to to ttroche za duzo jak dla mnie..
Brzoskwinko tu masz link do Pati i Maksa Rezultaty wyszukiwania: krzesełko uczydełko - Pati i Maks i na pewno w necie taniej niż jabys poszła na polna..znaczy mozesz zamowic przez net i odebrac na POlnej. Ale ceny prosto ze sklepu są czasem o dobre 10%-15% wyższe niz w internetowym PiM. Zobacz też w necie i na allegro, tylko czasem trzeba zwrocic na koszta wysylki. Ale takie drogie zabwaki w necie bywaja tansze Krzesełko uczydełko - ceny produktów w sklepach na Ceneo.pl
Ja nadal z katarem...robie jakieś bzdurne zadanie z fizyki na zajecia...ech...kto wymysla zjazd na 4 dni przed wigilia?
Ja nadal z katarem...robie jakieś bzdurne zadanie z fizyki na zajecia...ech...kto wymysla zjazd na 4 dni przed wigilia?
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hej,
Brzoskwinko zajrzyj na allegro może tam jest coś taniej... albo np w realu widziałam za 169 było teraz w promocji, ja jestem za to chora na tą zebrę rodeo też od FP, może jakoś uda mi się uzbierać zobaczymy...
Moja ma katar ehhh a w dodatku zaczyna mi odstawiać histerie, staram się niereagować ale wiecie czasami jest mi ciężko...
Brzoskwinko zajrzyj na allegro może tam jest coś taniej... albo np w realu widziałam za 169 było teraz w promocji, ja jestem za to chora na tą zebrę rodeo też od FP, może jakoś uda mi się uzbierać zobaczymy...
Moja ma katar ehhh a w dodatku zaczyna mi odstawiać histerie, staram się niereagować ale wiecie czasami jest mi ciężko...
Guziczek87
Pracująca mamuśka
no i gdzie mi tu z tymi goframi kobieto noooooo... i teraz będę musiała zrobić nooooo ajjjj.....))))))))))))
reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
na-tuska a jaką dietę stosujesz? ja teraz chce isc na ONZ.. keidys na niej 5kg w 4 dni zgubilam. a razem ogolnie w miesiac 8kg.. a teraz walki ciag dalszy..
Dziewczyny dzieki za rady. patrzylam na allegro. z wysylka ok.160-170zl wychodzi..
ale tak patrze ze chyba rozejrze sie za czyms innym, bo to krzesełko jest od 6m+, a Adaś ma 16mc-y, wiec niedlugo mu sie to
znudzi.
Dziewczyny dzieki za rady. patrzylam na allegro. z wysylka ok.160-170zl wychodzi..
ale tak patrze ze chyba rozejrze sie za czyms innym, bo to krzesełko jest od 6m+, a Adaś ma 16mc-y, wiec niedlugo mu sie to
znudzi.