reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ech kupowanie przez neta ma też swoje gorsze strony bo nigdy nie widzisz tak dokładnie co kupujesz :-(
Skrzat a ty pracujesz czy siedzisz w domku??

nas w PiM sklep internetowy ( w sumie najbardziej odbiory osobiste) pogrąża bo nikt nie chce kupować w sklepie tylko wszyscy wolą neta a ze sklepu stacjonarnego po nowym roku mają zwalniać ludzi :-(

reklama
no prosze Skrzacie jakie zakupy :) ile dalas za klocki? my kupilismy przez allegro za 44zl, odbior w swarzedzu (jak dla nas blisko :))... chyba wiem o jaka lokomotywe Ci chodzi, tez mi sie podobala i tez mi sie wydaje droga :D a krzeselko ma u nas jedna dziewczynka w rodzinie i tez jak dla mnie szalu nie ma.. Seba stukal w lampke bo sie swieci i gra i wlazil na krzeselko by dostac sie do czegos tam wyzej... dzieki za info o ksiegarni, ja na pewno skorzystam :) zwlaszcza ze ta seria Poczytaj mi mamo" po mnie do niczego sie nie nadaje :/ kartki sa takie jakies zakurzone czy stare ze niemile w dotyku :(

halooo Koza co to za smuteczki??? co sie dzieje???

wiecie jesli chodzi o bajki etc to tanie i swietne maja w kiermaszu ksiazek na sw.marcinie w bramie kolo baru mlecznego.
Najbardziej podobala mi sie seria z kubusiem puchatkiem. jest w czym wybierac.

Riki oby Ciebie te zwolnienia ominely.. teraz to ciezko z praca i wgl :(

Hej-jakos nie mam weny do pisania-dzieci znowu chore-maja angine kolejny antybiotyk!maz tez chory-zapalenie oskrzeli!Dzisiaj Asi pierwsze urodzinki-zamiast swietowac jezdzilismy po lekarzach!Sobotnie przyjecie urodzinowe odwolane tort odmowiony-na szczescie sie udalo! Pewnie wyprawimy Asi urodzinki w pierwszy dzien swiat(dwie imprezy jeden wydatek)tym bardziej ze dzisiaj za leki zaplacilam 160zl!!!
Ogladalam ta zabawke edukacyjna w tesco-uwazam ze ta na allegro lepsza(kolezanka ja kupila i jest zadowolona)kupilam w tesco klocki lego dla moich dzieci na swieta-dzisiaj bylo na lego -20%
Rikapa trzymam kciuki zebys w pracy sie utrzymala!

Witajcie
u nas nock srednia ciagle popłakuje i nie wiem czy to żeby może idą czy mu się coś śni...
Dzisiaj mamy drugą dawkę pneumo i ciekawe ile Niko waży

marciaa tak jak patrze na Twoje fotki, to masz super figure! az zazdroszcze :)

chyba oszalałaś kobieto ja mam jeszcze 7kg na plusie i zbić nie mogę masakra. Mam mega uda ktore zakrywam ;-P

Niko na gwiazdkę dostanie gąsienice gawędziarke chuck ciezarowka- swieetna zabawka tyle smiechu ze szok fotnanne z kulkami od nas krokodyl z klockami też super sprawa
Niko dostał juz pchacza kule i szczeniaka zero szału. Bardziej kreca go małe duperelki :)

Brzoskwinko fajna ta kostka, pomysle dla Basi jak będzie większa...Ta z Allegro mi się podoba:)
Tygrynko za klocki dalismy 48, wiec z netu bez sensu, bo nawet jak odbiór gdzies w Poznaniu to w taka pogodę jeździć szkoda czasu:p
Rikapa trzymam kciuki za prace, no niestety Pati i Maks stacjonarny jest bardzo drogi, a Interentowy jeszcze daje radę - my tam kupilismy całą wyprawkę, ale jak dla mnie nie obraź się masakra, tak sie zestresowałam przy odbiorze osobistym, że na drugi dzień urodziłam:p Męża też wyprowadzili z równowagi...A z niejednym sklepem interenetowym już miałam doczynienia!
Kozaczino
już się martwiłam o Ciebie!!!
Kasia
zdrowia dla dzieciaczków i męża!
Na-tuska gdzie Ty?

reklama
Hej dziewczyny
dziś już lepiej z humorkiem :p urzędujemy od 9 ale cały czas w piżamach :-) zastanawiam się czy iść z młodą na spacer, czy nie jest za zimno??? Mam zamiar dzisiaj jakoś domek przystroić świątecznie i od dwóch cni mam chęć na śledzie w śmietanie i jakieś ciasto bym upiekła, a w weekend będę pewnie pierogi robić, albo i nie będę...zobaczymy na ile starczy mi zapału :p
Dziewczyny zakupy zabawkowe super robicie, my dzisiaj do tesco idziemy i coś tam wybierzemy, chociaż Lula najbardziej lubi się bawić rzeczami w stylu łyżka do gotowania, ulotka z lodówki, plastikowa butelka itp. więc w ogóle się zastanawiam nad sensem kupowania zabawek, które i tak dostanie od innych, o właśnie się rzuciła na moje klapki!!!

Do góry