reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
aa sorki, zapomnialam.. kiedys o tej skazie wspominalas, ale na biezaco tu nie jestem, wiec wylecialo mi z glowy..
a jelsi chodzi o ta moja diete to w sumie nie jest zadne wyrzeczanie sie, bo tam sa warzywa i owoce glownie
czyli to co lubie najbardziej
a jelsi chodzi o ta moja diete to w sumie nie jest zadne wyrzeczanie sie, bo tam sa warzywa i owoce glownie
czyli to co lubie najbardziej
Brzoskwinko na to od jakiego wieku jest zabawka to nie patrz. Bo Szczeniaczek Uczniaczek z FP tez jest do 6 miesiąca...i co mało które dziecko w wtym wieku się nim bawi...a zabawka ponoc swietna Wiem od zanjomych ze jak dzieci ich mialy ok 8 miesiecy to interesowalo ich w uczniaczku tylko migoczace serduszku, potem melodyjki, teraz corka znajomych prawie 3 lataka spiewa piosenki razem z uczniaczkiem. W miedzyczasie uczyla się z nim słow itp. Mysle ze malo ktory 6 miesieczny brzdac usiadzie na tym krzeselku a tym bardziej nawet w wielkiej inteligencji raczej 6 miesieczne dzieci czy roczne nie ucza sie alfabetu czy cyfr..jak dopiero co zaczynaja mowic...a z opisu FP wynika ze krzeselko :
Interaktywna zabawka z serii Laugh & Learn™, której celem jest nauka poprzez zabawę. Aktywizuje całe ciało dziecka, rozwija zdolności manualne i umysłowe, umuzykalnia. Wydaje zabawne dźwięki i powiedzonka, uczy:
- alfabetu,
- cyfr i liczenia,
- kolorów,
- przeciwieństw,
- zwrotów grzecznościowych,
- nazw i odgłosów zwierzątek,
- zachęca dziecko do współpracy oraz interaktywnej zabawy.
Więc mysle ze 16 miesiecy to w sam tez w sam raz wiek, ale nie wiem ja jeszcze na takie zabwaki nie patrzylam dla starszych dzieci
Interaktywna zabawka z serii Laugh & Learn™, której celem jest nauka poprzez zabawę. Aktywizuje całe ciało dziecka, rozwija zdolności manualne i umysłowe, umuzykalnia. Wydaje zabawne dźwięki i powiedzonka, uczy:
- alfabetu,
- cyfr i liczenia,
- kolorów,
- przeciwieństw,
- zwrotów grzecznościowych,
- nazw i odgłosów zwierzątek,
- zachęca dziecko do współpracy oraz interaktywnej zabawy.
Więc mysle ze 16 miesiecy to w sam tez w sam raz wiek, ale nie wiem ja jeszcze na takie zabwaki nie patrzylam dla starszych dzieci
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
my mamy to krzesełko. Nie jest warte tej ceny. Porażka. Szczeniaczek fajny ale Nikosia interesuje serce tylko albo łapie go za uszy i wywala
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a ja cwicze wmiare codziennie...od stycznia jade z grubej rury z dieta.
sory za post pod postem
spadaaaaaaaaam:*
sory za post pod postem
spadaaaaaaaaam:*
Brzoskwinkaa
no Adas uwielbia auta etc. na mikołaja kupilam mu mega wielka koparkę z Wadera, to z nia sie nie rozstaje..
lubi tez takie mniejsze autka, co raczka sobie jezdzi nimi po dywanie.
wiec sie tak zastanawiam, sa takie fajne bezpieczne dwupoziomowe parkingi z tymi drogami zakretnymi
i moze to kupie, bo szczerze na te krzeselko nie stac mnie..
poza tym Adas by nie usiedzial tam dluzej niz 15-30min..
ostatnio sadzam go przy stoliczku i ok.godziny potrafi sobie kredkami rysowac i ksiazeczki ogladac
a typu gdzie jest nosek, oko i takie tam to sama Adasia nauczylam i pokaze paluszkiem gdzie co jest
a klocki? Adaś ma całą taką skrzynię skarbów zapełnioną klockami, ale to jest zabawa dla niego na kilka minut, bardziej woli kable i mojego laptopa
lubi tez takie mniejsze autka, co raczka sobie jezdzi nimi po dywanie.
wiec sie tak zastanawiam, sa takie fajne bezpieczne dwupoziomowe parkingi z tymi drogami zakretnymi
i moze to kupie, bo szczerze na te krzeselko nie stac mnie..
poza tym Adas by nie usiedzial tam dluzej niz 15-30min..
ostatnio sadzam go przy stoliczku i ok.godziny potrafi sobie kredkami rysowac i ksiazeczki ogladac
a typu gdzie jest nosek, oko i takie tam to sama Adasia nauczylam i pokaze paluszkiem gdzie co jest
a klocki? Adaś ma całą taką skrzynię skarbów zapełnioną klockami, ale to jest zabawa dla niego na kilka minut, bardziej woli kable i mojego laptopa
Brzoskwinkaa
marciaa tak jak patrze na Twoje fotki, to masz super figure! az zazdroszcze
R
rikapa
Gość
wróciłam z pracy :-( zmęczona na maxa :-(
reklama
My na chwile do Auchana pojechali,nawet tak dużo ludzi nie było;-) Jeszcze i tak czekają mnie zakupy jedzeniowe ale to jakiś Lidl next week A dla Basi piramida z kółek FP i te Aktywne klocki o których Tygrynka mówila...Brzoskwinko widziałam to krzesełko, nie dałabym tyle kasy, wolałabym książeczki itp. Chcę jeszcze kupić basi ta serię książeczek Ela i Olek...w księgarni powszechnej tanio Księgarnia Powszechna Poznań, w ogole fajna ksiegarnia, zamawiacie przez neta i odbior na Starym Rynku (to taka piętrowa na jednej ze scian, wiec za darmo, a maja taniej jak przez net. JEszczez zachorowałam na taki pociag wesolych klockow FP ale 130 zł w jakims markecie widziałam za 89 ale nie pamietam w ktorym i pewnie juz nie maa i nie wiem czy to warte tej ceny! A poza tym chyba szkoda kasy A szczeniaczka uczniaaczka kupimy na zająca
A macie jeszcze jakieś zabawki co polecacie?
A macie jeszcze jakieś zabawki co polecacie?
Ostatnia edycja: