reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
moja w wieku 18 miesięcy na nocniku siadała i bez pieluchy była . Brzoskwinkaa moja ma ponad 3 lata już w pieluchę to nie wypada :-)

kurcze co z czlowiekiem robi zmeczenie... no masakra hehe :)

lece spac.. musze odespac wczorajsza noc, w ktora nie dano mi bylo pospac za bardzo..

dobranoc :*

hej dziewczęta:)
Kozaczino gratuluje wózka, obczailam na allegro model, ale dużo kosztuje, my też patrzymy na spacerowkę ale ja bym się w 600 zl chciała zamknąć - Rikapa co polecasz?
Na-tuska spotkać się w tym tłumie na Junikowie, że ty mnie wy[atrzyłaś, a raczej wózek:p Ja potem Basieńkę na ławce dokarmiałam!
Padam generalnie na twarz, wczoraj na Górczynie, pieszo od nas, potem do wpół do drugiej piekłam mięso, ciasto itp na obiad dzisiaj, a dziś całe Junikowo i goscie niedawno wyszli:p Mała może dziś zaśnie, może na nią dobrze zmiana czasu wpłynie zamiast spać o 24 przestawi się na 23;p Mnie głowa coś boli więc bym się chętnie położyła:) A teraz już zleci szybko, a w sobotę ślub, kurcze przeżywam ten ślub jak nie wiem:p

Ilonka ślub brata:)
ja wstalam, mala spi ale za chwile ja wybudzę, bo potem znow nie bedzie chciala zasnac! musze pomyslec nad planem dnia, dobrze ze obiad zostal od wczoraj:)
no i czas by sie wygramolic z lozka na kawę;P

reklama
hej dziewczyny :)
ha ha oczywiście szukałam Rikapy w P&M a nie Brzoskwinki :) ależ się zakręciłam !!
Fajne były te 3 wolne dni w sensie lubie jak M. ma wolne i jest w domku cały dzień :) A jutro przyjeżdża wózek dla Luli juz nie mogę się doczekać :) Skrzat ja tą Teutonię kupiłam na allegro używana bo nowa jest bardzo droga.
Lula też jest rozstrojona przez zmianę czasu :/ mam nadzieję że się szybko przestawi :)
Właśnie dostałam eskę od kumpeli że odeszły jej wody i jedzie na Polną :) tyle że z Gniezna oby dojechali !!! Ale fajnie :)

Do góry