reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a mój miał drzemkę o 8:00 pierwszą drugą o 11:30 i o 19:00 pewnie pójdzie spać na noc :)

Bestyja posprzątała :) co do nazw wątków można zmieniać wiec w razie co pisać to dam jej znać i zmieniłam nazwę tego MAma rozmawia na ogólny taki o spotkaniach można tam się zgadać na jakieś spotkanko :)

Gosiu dziękuję za pw i to jakie obszerne :)))

u nas wszystko ok, czy ja Wam pisałam że młody ma drugi ząbek? bo nie pamiętam ;) muszę suwaczek zmienic :D

Hej dziewczyny :)
Jakoś dzisiaj nie miałam weny na pisanie :( cały dzień jakiś taki do d. pogoda w kratkę nie poszłyśmy na spacer :/ i jeszcze wkurzyłam się na tą hurtownię, na stronie było że są czynni do 21 zajeżdżamy na miejsce po 20 i co ? do 20 czynni wrrrr. No nic stracili klienta.
Marciaa ja szyłam swoją suknię w Złotnikach za Suchym Lasem, jednak polecić tego miejsca nie mogę :( poszukaj w salonach i zrób sobie taką wycieczkę z przymierzaniem :) Ja tego nie zrobiłam i żałuję :)
Tygrynko gratulacje dla synka za ząbka :D A ty nadal bawisz na Mazurach? Ach jesień na Mazurach, musi być piękna.
Natuska życzę wszystkiego smacznego dla Emilki :) Przekona się do jedzonka raz dwa :) Ja Luili dawałam kawał jabłka do pomymłania w buzi taki naturalny gryzak i jeszcze marchewe tak niupla a dzisiaj wsuwała roztartego banana zmieszanego z utartym jabłkiem oj smakowało jej :)
Uciekam w kimkę do jutra

:)
wreszcie mam swój laptop:) Wrócilismy od rodziców, więc mam nadzieję że teraz częściej będę zaglądać, bo będę bardziej niezależna. Ja się dzisiaj wzięłam za porządki. Może jutro znajdę czas na ciąg dalszy? Ale ubrałam mała na spacer i wystawiłam na dwór i się zaczęłam szykowac, ale patrze a ona już kima, więc zabrałam się za grubsze porządki a Basik 3h pospał na dworze;)
Marcia ja suknię szyłam u pani Danusi w Złotnikach! Szyła mi na wzór,suknia wyszła cudna, mogę wrzucić fotki na zamknięty, jak chcesz zobaczyć efekt prac, no i wyszła zdecydowanie taniej niż w salonie!
Na-tuska już jabłuszko? Ale jako papkę?
Dziewczyny wypadały Wam włosy po ciązy, bo mi ostatnie dwa tygodnie masakra, a jak co to macie coś sprawdzonego?? Można jeść skrzyp jak się karmi piersią, wczoraj hematolog powiedział mi że niby tak!

Hej dziewczyny ja pojawiam się i znikam:-p na dłuższy czas tj do niedzieli:zawstydzona/y:
Marcia ja miałam kieckę na zamówienie i byłam bardzo zadowolona babka ma pracownię na wielkiej 19 chyba o ile dobrze pamiętam- nie drogo a mega super ja byłam bardzo zadowolona ale wiadomo każdy ma inny gust:-p Może później wkleję zdjęcie kiecki;-)
puki co zmykam

bylam na weselu w lipcu i kolezanka miala wlasnie kiecke z wielkiej :)
wstawcie fotki kiecek ciekawa jestem :)

skrzat mi wypadaly 2,5 miesiaca i nie bralam nic. Co ma wypasc to wypdnie to hormony reguluja sie..ja mialam takie wypadanie ze mialam place masakra i z dnia na dzien przestało :)

reklama
Ilonqa nie mamy miejsca he he
Ilonqa chcielismy pałac. Jest Wąsowo tam miała siostra ale nie chcę powielać. Ja bym chciałą dworek
duzo osob zachwala Iwno bylismy tam sorry ale mi by było tam wstyd gosci zaprosic...Nie wiem czym ludzie sie zachwycaja
Dworek brodowo ah fajnie z zew ale wew nie bylismy bo sprzatali po weselu
moje marzenie to pałac w Zakrzewie ale za mało miejsca a u nas bedzie 120 osób zadnego hotelu nie chcemy wiec ciezka sprawa
jest jeszcze 1 miejsce RYDZYNA ale znowu kilometry 90 od Poznania...i bądz tu mądrym..:>

Do góry