reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej kochane :)
Tygrynko Gosiu dużo zdrowia :) polecam wodę letnią wodę z miodem i kilkoma kroplami cytryny mi robił ten napój bardzo dobrze :)
Ilonko mam 30l. :p życzę zdrówka dla Filipa i udanego wyjścia :)
Guziczku kanapa specjalnie dla teściów ... faktycznie super synowa z ciebie ;)
Wiecie że nie pomyślałam że będzie trzeba zainwestować w taki sprzęt jak sanki hahaha !!! Choć tej zimy Lulas jeszcze za mały będzie to w przyszłym roku sanie musowo kupimy :) Co do zimowego kombinezonu to my kupiliśmy w Tesco śliczny kombinezon za 37pln. Bardzo dobry zakup.
Brzoskwinko no masakra z tymi badaniami w ogóle to skandal żeby trzeba było tylu starań żeby zrobić tak podstawowe badania !!!
Spadam bo to pora kąpielowa :)

reklama
a właśnie, gapa ze mnie - witaj Goncia:-D

Julia witaj spowrotem też:-D

Kochana Seba spokojnie da rade.. jak go ladnie usadzisz i wgl, to na pewno bedzie mu sie podobalo :)

no to czeka nas też zakup sanek w tym roku:-D normalnie się cieszę:-D
uu to z badaniami faktycznie trochę tego było, a dlaczego?? Adaś choruje czy co?? chyba że nie doczytałam gdzieś:cool2:

Tygrynko Gosiu dużo zdrowia :) polecam wodę letnią wodę z miodem i kilkoma kroplami cytryny mi robił ten napój bardzo dobrze :)

ja piję herbatkę z cytryną, do tego syrop z cebuli i mąż zrobił rosołek... bo od lekarza doatałam tylko apap i tabletki homeopatyczne na gardło :cool2: a powinnam antybiotyk ale wiadomo - karmienie:dry:
a na jutro poprosiłam teściową by wpadła na trzy godzinki mi pomóc z małym jak mąż będzie w pracy :-D

oj mleko z miodem mi też pomagało, w dodatku jest pyszne, ale młodemu wychodzą plamki na buzi po nabiale :/
hehe no co Ty, nie kupisz synkowi butów za 200zł?? :p ja tylko kiedyś zerknęłam na butki na wystawie, ale po zobaczeniu ceny od razu poszłam dalej :D
a w deichmanie nic Ci nie pasowało? albo ccc?

reklama
wiecie co.. wg mnie niewazne ile buty kosztuja, wazne jak wygladaja.. ja np. ostatnio w takim sklepie z chinszczyzna kupilam kozaki a la kalosze z kozuchem grubym za 10zl.. wzielam je, bo nie sa najgorszego gatunku, a na sanki czy cos jak znalazl.. w deichmannie upatrzlam sobie za 69zl jeszcze jedne i voila :)

Tygrynka na gardlo polecam tabletki TRACHISEPT w aptekach DOZ.PL (dbam o zdrowie) np. na dąbrowskiego niedaleko ogrodow, jak zrobisz tam zakupy, to dostaniesz je za darmo, normalnie kosztuja ok.5-10zl/16tabl, zalezy od promocji.. a wierz mi, ze juz po 1 tabletce czuc poprawe..

a z Adaskiem to sprawa wyglada tak, ze ide z nim do alergologa no i w zwiazku z tym musze miec na pierwsza wizyte wszystkie te badania typu posiew moczu i rozmaz etc miec niby.. takie wymogi.. a ide z nim do alergologa, bo od sierpnia ma taka lekka wysypke na policzkach.. podejrzewam ze to alergia na jajko a dokladniej na bialko.. a ze w rodzinie od strony mezulka zdarzalo sie to, to wole sprawdzic czy nie jest na cos uczulony.. strzezonego pan bóg strzeze :)

Do góry