reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny:-D

Co do butelek to ja jak brzoskwinka nuk i avent polecam z ręką na sercu:-D avent miałam do 2mc bo miałam tylko o poj. 125ml a potem tylko nuk 300ml:tak:młoda jest bardzo zadowolona a co... tylko wczoraj przegryzła mi smoka i muszę dziś pędzić do sklepu po nowego (szit) no ale co zrobić .. po to jej zęby wyrosły żeby gryzła...:laugh2:

Brzoskwinka
swojego czasu jak pracowałam jeszcze w promodzie to miałam tyle ciuchów z tej firmy masakra.... m tylko się żalił ile jeszcze "szmat zamierzam kupić" hahahahaha, bo przecież pracownicy mają zniżki;-) powodzenia na badaniach i koniecznie trzeba dziś wykożystać pogodę....choć u mnie mgła jak nie wiem...:eek:

My mamy fotelik maxi cosi priori jest super no i ma cudowną funkcję rozkładania do pozycji pół leżącej co bardzo się przydaje w naszych podróżach;-) Foteliki faktycznie lepiej kupować nówki sztuki...

kozaczino gratulacje dla znajomej:-D

na tuska ja chcę iść do pracy bo nie jestem jakimś takim typem człowieka który lubi siedzieć w domku i już powoli zaczyna mi to przeszkadzać no i czuję po sobie że dziczeję... a i Zosi przyda się inne towarzystwo- niech się laska uspołeczni trochę:-p biorę się za szukanie pracy ale zobaczymy co z tego wyjdzie:nerd:

Ja dziś udaję się do ikea po kanapę rozkładaną bo w końcu gdzieś teściów trzeba położyć...;-)

reklama
na-tuska smoczki pewnie z lovi' my je mielismy maja kształt sutka. albo z aventu tez są tylko, że te z aventu maja bardzo twarde te smoczki, moj ich nie uznawal. z lovi byly lepsze.
dziekuje za linka. ja tez na urlopie wychowawczym do czasu kiedy Fil nie pojdzie do przedszkola:)

Kozaczino :) no to jesteśmy w tym samym klubie, brylowców hahaha ze starosci?? tzn.??

Tygrynak ja tez preferuje tylko nowe... teraz kupilismy RECARO MONZA Grey / Petrol sklep WYSYŁKA GRATIS (1261151612) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego. na alegro raczej nie wystawie, bo jest bardzo ciezki. a zalatwiac kuriera mi sie nie chce:)
co do okularow dosc dziwnie...ale sie przyzwyczaje, musze:p

ale muląca pogoda...masakra wlasnie dopilam kawei nic sie lepeij nie czuje. zaraz lece pod prysznic...no i z mlodym bedziemy dzis malowac...bo mu obiecalam. ale wczesniej musimy kupic nowy pedzelek:)

Witam i spadam:-p
mały ma nowe zabawki, myślałam, że się dłużej zajmie, a ja sobie popiszę, ale zanim nadrobiłam wszystkie "moje" wątki, pocztę i takie tam to młody zaczął się na drzemkę tulić:confused2:no więc lecę i zapewne będę wieczorem, bo najlepiej jednak mi to wychodzi;-)
miłego dnia mimo pogody!

Hej :)
Brzoskwinko zajęcia na pewno są bezpłatne :) wiem to z pierwszej ręki;)
Co do wózka w którym się zakochałam to sama spacerówka w promocji kosztuję 2250 pln więc jest to miłość nie spełniona ... ale wyśle dziś totka ;)
Ilonko bryle ze starości bo ja chyba tu najstarsza jestem :)
Zmyka na spacerek bo słoneczko wyszło :)

Guziczku a ile miałaś zniżki w tym promodzie,bo ja w bacie miałam 30%, z tym że to wyglądało tak, że mogłyśmy za tą zniżke kupić max 2 pary na wiosne/lato i 2 pary na jesien/zima.. takze bez rewelacji :p ale nie powiem, jak byla wyprzedaz obuwia letniego po 9-19zl to troche sie nabralo dla siebie i rodzinki :D

Nie pamietam ile kosztuje butelka NUK ta z Kubusiem Puchatkiem, ale ostatnio w Pati&Maksie patrzyłam za smoczkiem,to ceny sie wahaja miedzy 5 a 9zl.. a butelka nowka ok20zl chyba kosztuje.. chyba w AKPOLU trzeba by zobaczyc, bo chyba tam
taniej bedzie..

tak wgl to juz sobie upatrzylam sanki :D
zapowiadaja śnieżną zimę, więc trzeba sie zaopatrzyc w sprzęt..

Borówka SANKI Z OPARCIEM I PASAMI BEZPIECZEŃSTWA (1254843183) - Aukcje internetowe Allegro

i jak sie Wam widzą? :)

apropo pracy i wgl.. ja od dawna chcialabym gdzies isc na stale, ale niestety nie mam
co z malym zrobic... w publicznych żłobkach miejsca nie ma.. 1600os na 1 miejsce czeka.. takze brak slow.. a w prywatnych ceny maja niektorzy takie, ze nie oplaca mi
sie isc do pracy,skoro cala wyplate musialabym prawie dac na zlobek, wiec wole z malym siedziec i go wychowac, podrosnie i do przedszkola go wysle.. a na razie dorabiam sobie..

Milego popoludnia! :*

na-tuska ta pilka fajna, niestey moj Fil tylko chilke sie nia pobawil, ze poskakał...teraz wala sie u niego w pokoju. ja tez bolace rece przechodzilam:)

Na-tuska ja drewniane mam, jeszcze pamietaja moje dzieciece czasy i moich siostr ;) ale chcialam jeszcze jakies nowe, takie ktore na dlugo posluza :) i jesli chodzi o ten fason, to akurat podalam przyklad, bo dopiero sie zaczelam rozgladac :)

reklama
Dzień dobry!
Rozchorowałam się :/ wszystko mnie boli, mam gorączkę... najgorzej, że mnie plecy bolą, dzisiaj Sebastian dopóki tata nie wróci z pracy, będzie musiał radzić sobie z poziomu podłogi ;)
Znikam pod kołderkę, miłego dnia!

Do góry