reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
i tego sie najbardziej obawiam.. moj maruda, jak tylko wyjdzie z domu, to piszczy z radosci..
Monoludki witaj serdecznie
no to słabo mama posprzątała;-)
uu imprezka! super, baw się dobrze
ja mam koleżankę na Strzeszynie, na Teokryta.. kurcze straszanie bym chciała mieszkać w takim domku szeregowym...
co tam dziewczynki? u mnie wszystko ok, ale jakoś mało czasu na wszystko :/
oto zdjecie pod tytułem"przed chwilką mama sprzatala moj pokój"
no to słabo mama posprzątała;-)
Dziś zaglądam na momencik bo za chwilkę na imprezkę zmykam babcia zostaje z Lulą więc można się wyrwać
uu imprezka! super, baw się dobrze
ja mam koleżankę na Strzeszynie, na Teokryta.. kurcze straszanie bym chciała mieszkać w takim domku szeregowym...
co tam dziewczynki? u mnie wszystko ok, ale jakoś mało czasu na wszystko :/
Witam
Imprezka była fajna dzięki
Laski wy mnie nie straszcie takimi prognozami bo oszaleję, kurcze masakra no zobaczymy jak będzie. Bo ja kojarzę że od kilku lat nawet 1listopada było jeszcze w miarę ciepło i na cmentarze śmigałam w jesiennej kurtce
Zaraz zwlekę zwłoki mojego małża ( który dopiero wrócił hihii) i jedziemy załatwić chrzciny do kościoła bo się trochę skomplikowała sytuacja z terminem i teraz mamy latania sporo, że nie wspomnę o tym jak mne irytuje ta instytucja wrrrr.
Tygrynko no jaki ładny ząbek gratuluję
Miłego weekendu życzę i korzystajcie z pogody
Imprezka była fajna dzięki
Laski wy mnie nie straszcie takimi prognozami bo oszaleję, kurcze masakra no zobaczymy jak będzie. Bo ja kojarzę że od kilku lat nawet 1listopada było jeszcze w miarę ciepło i na cmentarze śmigałam w jesiennej kurtce
Zaraz zwlekę zwłoki mojego małża ( który dopiero wrócił hihii) i jedziemy załatwić chrzciny do kościoła bo się trochę skomplikowała sytuacja z terminem i teraz mamy latania sporo, że nie wspomnę o tym jak mne irytuje ta instytucja wrrrr.
Tygrynko no jaki ładny ząbek gratuluję
Miłego weekendu życzę i korzystajcie z pogody
Brzoskwinkaa
My na szczęście z załatwieniem chrztu nie mieliśmy zbyt wielu problemów..
tylko u nas byla taka sytuacja, ze mały był chrzczony z wody (stracił przytomność i musieliśmy Erke reanimacyjna wzywać.. )
no i troche było zmian podczas chrztu kościelnego.. ale co do kościoła jako instytucji, to również nie mam jakiś pozytywnych odczuć
Dziewczyny dzisiaj jest o 16.00 świetny piknik dla maluchów!!!
Projekt Ecotropicana, Centrum Edukacyjno- Rekreacyjne Kultury Tropikalnej, Poznań
my z Adaśkiem wybieramy się na to
tylko u nas byla taka sytuacja, ze mały był chrzczony z wody (stracił przytomność i musieliśmy Erke reanimacyjna wzywać.. )
no i troche było zmian podczas chrztu kościelnego.. ale co do kościoła jako instytucji, to również nie mam jakiś pozytywnych odczuć
Dziewczyny dzisiaj jest o 16.00 świetny piknik dla maluchów!!!
Projekt Ecotropicana, Centrum Edukacyjno- Rekreacyjne Kultury Tropikalnej, Poznań
my z Adaśkiem wybieramy się na to
Brzoskwinkaa
Pozwolę sobie wkleić tutaj program tego pikniku
Podczas pikniku czekają na Was liczne atrakcje:
Podczas pikniku czekają na Was liczne atrakcje:
- pokazy noszenia maluchów w chuście ... różna chusty i wiązania
- zajęcia muzyczne dla dzieci: maluszki śpiewają i uczą się gry na prostych instrumentach. Tropikalne dźwięki rechoczących żabek, grzechotek oraz inne tajemnicze instrumenty wprowadzają najmłodszych w świat dżunglowej muzyki,
- zajęcia ruchowo-taneczne dla dzieci w rytm tropiklanej muzyki
- malowanie twarzy
- spotkanie z wężem boa i papugą amazońską
- czytanie bajek dla najmłodszych
- pokaz robotów lego sterowanych komputerowo
- stragan z chustami ... do wyboru do koloru
- loteria z nagrodami
- prezentacja zdjęć
- kącik do karmienia i przewijania
- pokaz tradycyjnych pieluszek wielorazowych
- sklepik z przekąskami dla namłodszych
reklama