reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Monoludki witaj serdecznie :)

oto zdjecie pod tytułem"przed chwilką mama sprzatala moj pokój"

no to słabo mama posprzątała;-):-p

Dziś zaglądam na momencik bo za chwilkę na imprezkę zmykam :D babcia zostaje z Lulą więc można się wyrwać :)

uu imprezka! super, baw się dobrze:tak:

ja mam koleżankę na Strzeszynie, na Teokryta.. kurcze straszanie bym chciała mieszkać w takim domku szeregowym...

co tam dziewczynki? u mnie wszystko ok, ale jakoś mało czasu na wszystko :/

Witam :)
Imprezka była fajna dzięki :)
Laski wy mnie nie straszcie takimi prognozami bo oszaleję, kurcze masakra no zobaczymy jak będzie. Bo ja kojarzę że od kilku lat nawet 1listopada było jeszcze w miarę ciepło i na cmentarze śmigałam w jesiennej kurtce :)
Zaraz zwlekę zwłoki mojego małża ( który dopiero wrócił hihii) i jedziemy załatwić chrzciny do kościoła bo się trochę skomplikowała sytuacja z terminem i teraz mamy latania sporo, że nie wspomnę o tym jak mne irytuje ta instytucja wrrrr.
Tygrynko
no jaki ładny ząbek gratuluję :D
Miłego weekendu życzę i korzystajcie z pogody :)

My na szczęście z załatwieniem chrztu nie mieliśmy zbyt wielu problemów..
tylko u nas byla taka sytuacja, ze mały był chrzczony z wody (stracił przytomność i musieliśmy Erke reanimacyjna wzywać.. :()
no i troche było zmian podczas chrztu kościelnego.. ale co do kościoła jako instytucji, to również nie mam jakiś pozytywnych odczuć ;)

Dziewczyny dzisiaj jest o 16.00 świetny piknik dla maluchów!!!

Projekt Ecotropicana, Centrum Edukacyjno- Rekreacyjne Kultury Tropikalnej, Poznań

my z Adaśkiem wybieramy się na to :D

Pozwolę sobie wkleić tutaj program tego pikniku :)

Podczas pikniku czekają na Was liczne atrakcje:

• pokazy noszenia maluchów w chuście ... różna chusty i wiązania
  • zajęcia muzyczne dla dzieci: maluszki śpiewają i uczą się gry na prostych instrumentach. Tropikalne dźwięki rechoczących żabek, grzechotek oraz inne tajemnicze instrumenty wprowadzają najmłodszych w świat dżunglowej muzyki,
  • zajęcia ruchowo-taneczne dla dzieci w rytm tropiklanej muzyki
  • malowanie twarzy
  • spotkanie z wężem boa i papugą amazońską
  • czytanie bajek dla najmłodszych
  • pokaz robotów lego sterowanych komputerowo
  • stragan z chustami ... do wyboru do koloru
  • loteria z nagrodami
  • prezentacja zdjęć
  • kącik do karmienia i przewijania
  • pokaz tradycyjnych pieluszek wielorazowych
  • sklepik z przekąskami dla namłodszych

reklama