reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosiu no właśnie ja ze Strzeszyna gr jestem:-D

właśnie oglądam słodki biznes i chyba zaraz zemdleję jak nie zjem ciastka:szok::-D

Brzoskwinka no trzeba nauczyć zbierania po sobie bo Zośka ma tak że zabawki roznosi wszędzie... straszne to jest no to teraz ma zabawę w zbieranie a n ie roznoszenie:-p

Guziczek ale daleko masz do ul Horacego ?

wiecie co co do zbierania zabawek ja się nie wypowiadam moja Emilka jak była też w takim wieku jak wasze dzieci to sprzątała a teraz mi powie że jej się nie chce i tyle ;) muszę pół dnia jej mówić żeby wyzbierała i tylko działa jej to w zabawę zamieniam typu jak szybko wysprząta albo czy zdąży zanim doliczę do.... itd

hej,

żyję, dwa dni mnie nie było kilka stron do czytania:-)na razie nie mam jeszcze czasu, mężuś wczoraj wrócił:-):-):-):tak::tak::tak: i się nim zajmuję, przenoszenie z powrtoem na Grunwald etc. Mam nadzieję, że wieczorem przeczytam wszystko co pisałyście ostatnie dwa dni:happy:i się więcej rozpiszę:D

CZeść Dziewczynki:)
Odezwałam się już wczoraj w wątku ze zdjęciami:)
Mieszkałam sporo czasu w Poznaniu - najpierw na Ratajach ( RZeczypospolitej ) , później na Wildzie..
a teraz wieś:( Konojad:( Między KOścianem a Grodziskiem.. i strasznie brak mi tutaj jakiejś duszyczki z Dzieciątkiem - Małym lub większym;) Niby prawie dwa lata tu mieszkamy ale wciąż jak obcy jesteśmy dla wszystkich:(
NAjlepiej nam jednak w Poznaniu:) Więc często naszego Maluszka tam ciągniemy:)
Mikołajek ma 6 miesięcy prawie:)
A może jest tutaj jakaś MAmusia z moich bliższych okolic?;)

Witaj monoludki fajnie że kolejna mamusia do nas dołącza:-D

Ja po spacerze:rofl2: trochę zimno ale co tam ważne że słonko jest

Gosiu no w zasadzie aż tak daleko nie mam a dlaczego pytasz? tam chodzisz z Emilką na balecik?

Monludki witam jeszcze raz :)

Guziczek tak na Horacego :) jakby co możemy się umówić na spacerek o tej godzinie bo Emilka zostaje sama najwyzej bym Dominika wzięła :) ale to jak pogoda będzie bo często lubi lać jak ja tam jestem ;) jeszcze
Karolka jest z SG i bywa na Horacego ale coś się nie oddzywa można by się na spacerek wspólny umówić :) ???

Ilonka to jest bałagan ? ty chyba nie widziałaś jak wygląda pokój po zabawie Emilki z moim chrześniakiem

reklama
Gosiu no właśnie ja ze Strzeszyna gr jestem:-D

Brzoskwinka no trzeba nauczyć zbierania po sobie bo Zośka ma tak że zabawki roznosi wszędzie... straszne to jest no to teraz ma zabawę w zbieranie a n ie roznoszenie:-p
to mamy do siebie blisko ;) bo ja mieszkam tak, ze jest moje os, jest dabrowskiego i mam rusałkę :p
poza tym czekamy za mieszkaniem wlasnie na strzeszynie :)
moj Adas to na szczescie nauczyl sie bawic zabawkami w jednym miejscu, max na dywanie, poki co nie chce zapeszac,
ale nie balagani :)

Witaj monoludki fajnie że kolejna mamusia do nas dołącza:-D

Ja po spacerze:rofl2: trochę zimno ale co tam ważne że słonko jest
ja właśnie wrócilam po 6h bycia na dworku, praktycznie na drugim koncu miasta bylismy na malcie,
ale fakt troszke wieje, ale jak slonko przgrzeje, to az sie dusza cieszy :D

monoludki witamy! ja od 3lat mieszkam w kaźmierzu za poznaniem, i tez wielu osob tu nie znam. nie ma gdzie wyjsc, place zabaw jesli mozna je tak nazwac sa dwa na krzyz. nie ma zadnych zajec...spotkan nic.. na poczatku mialam mega doly ale teraz dopiero powoli mam to w d.. /
moja kumpela mieszka w Kaźmierzu, czasami do niej wpadam :)
ona tez na poczatku byla zdolowana, ze taam sie przpeorwadzili, a teraz juz nie chcialaby wracac do Pozna.
wies ma swoje uroki :) a poza tym w Kaź calkiem fajnie jest, tyle ze na pewno mniej mamusiek :(

monoludkiwitaj w naszym gronie :)

Do góry