Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
hmm.. to ładnie swoją małą nauczyłaś ja mojego tez próbuje w tym kierunku wyszkolićMoja właśnie się bawi w "zbieramy zabawki" -jeżdzi z pudłem od zabawek po domku i szuka zabawek i je wrzuca do pudła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm.. to ładnie swoją małą nauczyłaś ja mojego tez próbuje w tym kierunku wyszkolićMoja właśnie się bawi w "zbieramy zabawki" -jeżdzi z pudłem od zabawek po domku i szuka zabawek i je wrzuca do pudła
to mamy do siebie blisko bo ja mieszkam tak, ze jest moje os, jest dabrowskiego i mam rusałkęGosiu no właśnie ja ze Strzeszyna gr jestem
Brzoskwinka no trzeba nauczyć zbierania po sobie bo Zośka ma tak że zabawki roznosi wszędzie... straszne to jest no to teraz ma zabawę w zbieranie a n ie roznoszenie
ja właśnie wrócilam po 6h bycia na dworku, praktycznie na drugim koncu miasta bylismy na malcie,Witaj monoludki fajnie że kolejna mamusia do nas dołącza
Ja po spacerze trochę zimno ale co tam ważne że słonko jest
moja kumpela mieszka w Kaźmierzu, czasami do niej wpadammonoludki witamy! ja od 3lat mieszkam w kaźmierzu za poznaniem, i tez wielu osob tu nie znam. nie ma gdzie wyjsc, place zabaw jesli mozna je tak nazwac sa dwa na krzyz. nie ma zadnych zajec...spotkan nic.. na poczatku mialam mega doly ale teraz dopiero powoli mam to w d.. /