reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Koza kuruj się!! żadnego kina tylko kołderka!! bo długo będziesz się tak ciągnąć :/ zdrówka!
Brzoskwinka a kiedy są te lekcje? z Ogrodów chyba nie ma nikogo, chociaż coś mi się kojarzy, że ktoś miał blisko do botanika...

reklama
fajnie macie z tymi spotkaniami ja 20km od Pozka i czasem do miasta to dluzsza wyprawa...ehh..ale kobitki na ratajach to moge sie spotykac :D
nie moge tego piersionka znalezc szlag by to trafil :(( ehh przykro mi ale co zrobic
mlody dzisiaj ciagle psi juz ucina sobie 4 drzemke po 45 minut heh budzi sie tylko na jedzenie :)
ja jakos rozleniwiona na maxa

w ogole Brzoskwinka witaj w naszym gronie!!

koza zdrowiej kobitko!!!!!!

Brzoskwinka witaj bom Cie nie przywitać:-)

Kozaczino tak :tak: tylko chuste mam z tych tanich i fajnie by było wygrać taką firmową

Dominika mam znowu na rękach wiec nie do utrzymania :no:wydłubał mi 2 guziki w laptopie i nie do naprawienia :no:

Dzieci Poznań

mam nadzieję, że link się załączył.
na tej stronce są wszystkie informacje o tych bezpłatnych zajęciach :)

apropo kina, słyszałyście, że w niedzielę tj. 10 października w CINEMA CITY na każdy film bilety są po 10zł! :)

Gosia a masz klawisze na takie zaciski? bo jak tak to musisz przystawić na ich miejsce i porobić coś w rodzaju :klik" aż zaskoczą i wskoczą :D nie wiem czy mnie zrozumiesz, ale ja tak porobiłam bo już nie raz Seba mi powyrywał :/

Ja to nawet nie mam czasu o kinie pomysleć hihi ;)

Tygrynka ja wiem ustawiam na swoje miejsce wciskam i wskakuja tylko on już wyłamuje z tymi drobnymi plasticzkami i one mi sie pod klawiszem połamały i już guzika nie trzymają jak piszę po prostu się wypina guzik ale tak jest jak się chce coś napisać i bierze dziecko na kolana hehe ;)

Dziekować za życzenia zdrowia :)
Już mi trochę lepiej żołądek odpuścił :) teraz kaszel się wzmaga :D
Brzoskwinko co do filmu to taki przyjemny obyczaj nie jest to powalające dzieło ale na wieczorny relaks idealne :) Co do zajęc to Lula jeszcze jest za mała :( a poza tym o 9 rano to my jeszcze leniu****emy w łóżeczku ;)
Gosiu jak fajnie ja też chustowa mama :) kupiłam używaną chustę na allegro, ale już taką tkaną więc to zakup na dłużej :) w sumie duzo częściej mój mąż małą nosi :) na spacerach ja w domku :)
marciaa życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach :)
Mam do was pytanie jak zasypiają wasze dzieci ? w sensie jaki macie rytuał, kolacja mycie spanie ? bo ja tak trochę niechcący przyzwyczaiłam lule do zasypiania przy butli i zasypia super tylko się zastanawiam nad kolejnością czynności bo jak bym ją tak położyła do łózka po kąpieli to był by ryk : Gdzie moja butla!!!

u nas jest kąpiel butla spanie :) jak się naje wypluwa smoka i najczęściej robi się śpiący czasem idzie kilka minut później spać a czasem trwa to dłużej

Co do chusty no ja polowałam na używaną ale nic nie było a potrzebowałam długą bo mój spory i lewo się może obwiązać ;) ale i tak używam w większości ......mały za dużo teraz mi wygina bo mój na prawo na lewo i chyba muszę pomyśleć nad innym wiązaniem bo mamy podwójny X i czasem mi już przeszkadza z przodu

no i się przebudził zmykam

Brzoskwinko co do filmu to taki przyjemny obyczaj nie jest to powalające dzieło ale na wieczorny relaks idealne :) Co do zajęc to Lula jeszcze jest za mała :( a poza tym o 9 rano to my jeszcze leniu****emy w łóżeczku ;)
hmmm... te zajecia sa dla dzieci w roznym przedziale wiekowym :)
poza tym wiekszosc jest popoludniu :) zreszta to zalezy tez od wieku ;)
Mam do was pytanie jak zasypiają wasze dzieci ? w sensie jaki macie rytuał, kolacja mycie spanie ? bo ja tak trochę niechcący przyzwyczaiłam lule do zasypiania przy butli i zasypia super tylko się zastanawiam nad kolejnością czynności bo jak bym ją tak położyła do łózka po kąpieli to był by ryk : Gdzie moja butla!!!
mój mały to zje kolacje, pobawi sie troszke, potem przed spaniem butla i potem klade go do lozka i lezymy sobie i on sam zasypia :) w taki sposob ucze go, zeby sam zasypial :)

reklama
Do góry