reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kozaczino jak tylko zlikwidujemy katar (a na razie średnio nam idzie, doszedł kaszeł :baffled: jutro idziemy do lekarza) to się odezwę! zazdroszczę imprezki z małżem, sama chętnie bym się gdzieś wyrwała :-D powodzenia z maścią, na pewno zadziała!

Marciaa sto lat dla Nikosia! niestety Ci nie powiem kiedy to zleciało, bo ja sama w szoku, że u nas już ponad 7 miesięcy od porodu:-D

zmykam spać, młody sie budzi parę razy w nocy, bo nie może oddychać spokojnie:baffled:
kolorowych snów!

reklama
cześć dziewczyny mała leży z anginą ech :-( jestem na opiece do 26 września więc kiepsko :-( jestem na umowie próbnej i już na zwolnieniu no ale cóż dziecko ważniejsze :tak: Marciaa odebrałaś okrycie na nóżki?? bo mi nie odpisałaś ???

Hej dziewczyny,

Kilka dni mnie nie było, ale nawet nie było kiedy. Znajomi u nas z Polski pozjeżdzali i my byli na koncercie Stinkiego:biggrin2:

Rikapa to biedna Mała, trzymamy za nią kciuki niech szybko zdrowieje, i by z pracą wszystko było ok:)
Poprzeziębiane Wasze maluszki niech szybko zdrowieją!!!
Dla Nikiego wszystkiego najlepszego z okazji 5miesięcznicy:D

Ja się od soboty przenoszę na Rataje do rodziców, bo mąż na 10 dni wyjeżdza, więc samej mi się nie chce siedzieć w domu.
Basik ok, ale rzucania na cycu ciąg dalszy, ale kupy ładne i wiele;p więc mam nadzieję głodna nie chodzi:eek:

Leci ten czas okropnie u nas dziś 8M ja już o roczku rozmyślam haha ;)

witam przede wszystkim z D na rękach wyrywającym sie...

która to mieszka strzeszyn grecki blisko Horacego? bo moja tam na balet śmiga a dzis spacer tam mieliśmy i zaliczyłam tam siłownie haha ;) fajna juz wiem co bede robic jak mała na balecie będzie a najleosze były babki po 70 jak tam śmigały na tych fitnesach ;)

zmykam bo D nie do utrzymania wpadne później popisać :)

no to solenizantom sto latek :))
:-)

RIKAPA ale corcia Ci sie rozchorowała biedulka :-( Masakra co sie dzieje na około same choróbska nas omijają na szczęscie...TAK odebrałam ten pokrowiec :-) nie było Cię ;-)
nam idą zęby widać już. Strasznie marudny dzis Nikoś , nie moze usnac zal mi go...juz widze tą nocke. Dzis spal z 3 razy po 20 minut normalnie to spi łacznie z 4h
piekna pogoda potem wkleje foty ze spacerku. :-)

Hej
chorym maluchom życzę zdrowia:tak: (rikapa, tygrynka)
Ja dziś byłam zapisać się na podyplomówkę:-D z gimnastyki korekcyjno-kompensacyjnej a co mi tam trzeba poszerzać horyzonty:-p
Też mnie kilka dni nie było jakoś nie miałam weny na pisanie ale czytałam was w miarę regularnie moje drogie:-)
Nasze maluchy to już duże dzieciaki:-D
Marcia no to niedługo będzie pierwszy ząbek:-D:-D:-D
Skrzat no to fajnie też jak do rodziców pojedziesz wiesz może odsapniesz trochę:tak:
Ja dziś zaliczyłam stare zoo, bo taka piękna pogoda była :cool2:

Rikapa zdrówka dla malutkiej! szkoda z tym zwolnieniem, ale cóż, siła wyższa!

Gosia_k23 sto latek dla solenizanta!

Guziczek87 gratuluję poszerzania horyzontów:-D i zazdroszczę bo też bym chciała zrobić jakąś podyplomówkę;-)

My dzisiaj byliśmy u lekarza, wynik: kaszel od kataru, a katar prawdopodobnie od zębów:eek: ale gardełko lekko zaczerwienione, więc mamy obserwować... dziękujemy za życzenia zdrowia :tak:
po lekarzu byliśy w Multibabykino na Malcie na filmie Salt, sporo dzieciaczków dzisiaj było, może któraś z Was?:-D
a potem korzystając z pogody wracałam na piechotę z galerii Malta, doszłam do Cytadeli i zgarnęła mnie koleżanka - maksi spacer:-D mały już mi ładnie śpi, sama po takim spacerze z chęcią bym do niego dołączyła:-D
podobno jutro też ma być ładna pogoda, zaatakujemy Cytadelę pewnie, chociaż te Stare Zoo też mi chodzi po głowie...
A Natuśka dzisiaj milczy??
Dobrej nocki!

reklama
No i kolejny ładny dzionek nas wita;)
My dziś trochę jeżdzenia mamy, pojedziemy do moich zawieść część klamotów, bo się potem na raz nie zabierzemy w sobotę, a na 16 idziemy na drugie usg bioderek. Pewnie na spacer mi się dziś już nie uda iść.
Gosia super, że studia podyplomowe, ja też się zapisałam, zaczynam 23 października..

Do góry