reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Cześć dziewczyny !

Skrzat Mysia witajcie :) jak tam wasze dzieciaczki się mają ?

my byliśmy dziś u chirurga w końcu skórka z siusiaka schodzi obędzie się bez nacinania itp mam jeszcze smarować maściami do cystografi a potem po niej tylko nasiadówki w korze dębu i jedna maść aż do 11 sierpnia wtedy mamy znowu u niej wizytę

muszę powiedzieć że konkretna babka a niby taka zołza się wydaje opierniczy równo jak jej ktoś wydzwania na komórkę lub jak woła i nie przychodzi ale w sumie tyle ludzi było ze się nie dziwie każdemu się spieszyło bo małe dzieci też długo nie wysiedzą

ściągnęła małemu skórkę było troszkę brudu bo przecież on miał tylko maleńką dziureczkę i nic nie schodziło pokazała do jakiego momentu to robić i wsio :)))

Pogoda sie nam pokiełbasiła troszkę kropi szaro jakoś ale idzie wytrzymać lepsze niż upał :)

a no jakoś tak nie miałam weny mimo że Was podczytywałam :)
witam też nowe mamusie...
jejku mój już taki duży smyk, zaraz pół roku minie, aż mi tęskno za ciążą i pierwszymi dniami chociaż wtedy bałam się, że coś nie tak zrobię...
a teraz młody próbuje raczkować i kupę śmiechu z nim mamy :)
kurcze Wasze maluszki też rosną (jakby nie było ;)) ledwo czekałyśmy na porody a tu proszę...
pozdrawiam Was serdecznie!!

Dziękuję za miłe przywitanie:-)

Basieńka dziś skończyła 3 tygodnie! Na razie wszystko ok, ma już za sobą nawet USG bioderek...szok nie dość że pediatra przyszła sama do domu (po zgłoszeniu narodzin dziecka przez położna w szpitalu-nie musiałam się nigdzie fatygować) to jeszcze pani przyszła od razu z terminem na USG na NFZ. Ale żeby polska służba była sobą, drugie ma być zrobione za 6-8 tygodnia, a termin najbliższy mieli na połowę października;p ale chociaż to pierwsze się udało za free...

Wasze szkraby już ciut większe, więc i wakacjować się możecie:D

My się dopiero uczymy "systemu" ale na razie jest mega rozregulowany! A Basia śpi kiedy chce...jak w ogóle chce, bo do chyba jakiś nadaktywnych niemowlaków należy, potrafi z 7h z mamą przebwać i zasnąć w tym czasie na maks jakieś 20 minutówki z 3 razy...;p ciekawe dziecko świata mam:)
A dziś tata przyniósł kartkę z wydrukowanym czarnym kółkiem i kreską oj było na co patrzeć w łóżeczku..lepsze to od karuzeli:-D

hej laski ja na chwilkę wpadam się przywitać bo jestem akurat w domku i muszę nas przeprać poprasować i spakować do Zakopanego:sorry2:
Zosia raczkuje na całego staje nawet chodzi przy meblach:laugh2: jest z nią mega zabawa...
po pobycie nad jeziorkiem zaczęła lepiej jeść-wiejskie powierzę jej bardzo służy:laugh2:
No i mamy trzeci ząbek :-p

przepraszam że tylko tak o sobie ale nie mam czasu niestety na nadrobienie zaległości:zawstydzona/y:

Buziaki i pozdrawiam i oczywiście gratuluje maluchom postępów:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 270756

FITNESS DLA PAŃ

Zapraszamy na zajęcia z profesjonalną trenerką fitnessu.
W trakcie trwania zajęć dodatkowo istnieje możliwość skorzystania z opieki nad dzieckiem.

We wtorki i czwartki, godz. 17.30 0raz 18.30
Karnet miesięczny 170 zł
Opłata miesięczna obejmuje 2 zajęcia tygodniowo po 1 godzinie.
Opiekunki Smyków zajmą się Twoim Skarbem, a Ty skorzystaj z chwili dla siebie.
Kursy rozpoczynamy od września
ZAPISY JUŻ TRWAJĄ!

Smyki z Klasą - opieka nad dzieckiem Poznań
ul. Gromadzka 13
(Winogrady)
61-655 Poznań
609 325 828
697 288 999
biuro@smykizklasa.pl

reklama
witam wszystkie koleżanki troche mnie tu nie było :D ale w końcu zajrzałam :D co tu tak cicho czyżby wszystkie na wakacjach pozdrawiam

Do góry