reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej :-)
muszę sie pochwalić że nasz spacerek udał sie wręcz bosko, mała spała w wózeczku jak zabita i super sobie pochodzić z dzieciaczkiem nareszcie jesteśmy mobilne :-D a teraz śpi smacznie w leżaczku w samym pampersiaku ;-) no nic trzeba przetrwać te dwa dni upałów

reklama
rikapa współczuję kuzynce bo kiecka ślubna nie należy do najbardziej przewiewnych;-) i jeszcze ten wstrętny wiatr kontra fryzura panny młodej :-) pogoda masakra !!! czy u nas nie może być jakoś normalnie ? zawsze skrajności...

A mój mały chory , córa już wychodzi z przeziębienia ...młody nam z rana zrobił niezłą akcję przyjechało po nas pogotowie i zabrali do szpitala ale wszystko ok tylko nas mocno nastraszył

co do upału masakra niby się wietrznie zrobiło myślałam że burza przyjdzie a tu dupka nic ja od noszenia małego cała się lepię wykończona jestem ale tak już jest jak dziecko chore a tym bardziej idzie się wymęczyć jak dwójka chora i samemu się jest przeziębionym :baffled:

Oj Gosiu współczuję to masz mały szpital w domku, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-) oby maluchy juz nie chorowały.
Majka prawie cały dzień nie śpi przez upał jedynie na spacerku pospała ale to godzinkę tylko, ja już też jestem zmęczona, głowa mnie boli i najchętniej poszła bym spać ale dziecię moje ma chyba inne plany...

A mój mały chory , córa już wychodzi z przeziębienia ...młody nam z rana zrobił niezłą akcję przyjechało po nas pogotowie i zabrali do szpitala ale wszystko ok tylko nas mocno nastraszył

co do upału masakra niby się wietrznie zrobiło myślałam że burza przyjdzie a tu dupka nic ja od noszenia małego cała się lepię wykończona jestem ale tak już jest jak dziecko chore a tym bardziej idzie się wymęczyć jak dwójka chora i samemu się jest przeziębionym :baffled:

ojej a co się stało?? mam nadzieję że wszyscy szybciuyko wyzdrowiejecie :tak:

a my w niedzielę wyjeżdżamy na dwa tygodnie na wakacje na MAzury... i mimo, że pół domu jest do spakowania to się niesamowicie cieszę :D:D:D

witajcie...upały byly straszne ..dzis jest rewelka :)
ja mam cały weekend gosci, byłam w szkole sesja i po sesji jak szybko mi to poszło a we wrzensiu obrona :))))
maludek grzeczny jak aniolek wczoraj to samo nocka super obudzil sie od 21 o 3 na mleko i spal do 7 :)
milego weekendu :)

cześć dziewczyny no i wróciłam z wesela :-) było bardzo fajnie choć strasznie duszno no i dzięki tej strasznej pogodzie (raz ciepło raz zimno) mam katar i boli mnie gardło byle tylko mała nic nie złapała bo się załamię :wściekła/y:

reklama
witajcie..
a porpo slubu to my z Lukim idziemy 3 lipca na wesleicho i szukalam wszedzie kiecki i masakra ...nie ma nic ładdnego po drugie nie moge w nic wlezc jak jest juz cos całkiem a w moje nie moge sie tez wcisnac straszne:( dzisiaj mam załamke nie moge patrzec wl ustro waga ciagle stoi jeszcze 8 kg mi zostało a 11 zeszło

Do góry