reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej :-)
muszę sie pochwalić że nasz spacerek udał sie wręcz bosko, mała spała w wózeczku jak zabita i super sobie pochodzić z dzieciaczkiem nareszcie jesteśmy mobilne :-D a teraz śpi smacznie w leżaczku w samym pampersiaku ;-) no nic trzeba przetrwać te dwa dni upałów

reklama
rikapa współczuję kuzynce bo kiecka ślubna nie należy do najbardziej przewiewnych;-) i jeszcze ten wstrętny wiatr kontra fryzura panny młodej :-) pogoda masakra !!! czy u nas nie może być jakoś normalnie ? zawsze skrajności...

A mój mały chory , córa już wychodzi z przeziębienia ...młody nam z rana zrobił niezłą akcję przyjechało po nas pogotowie i zabrali do szpitala ale wszystko ok tylko nas mocno nastraszył

co do upału masakra niby się wietrznie zrobiło myślałam że burza przyjdzie a tu dupka nic ja od noszenia małego cała się lepię wykończona jestem ale tak już jest jak dziecko chore a tym bardziej idzie się wymęczyć jak dwójka chora i samemu się jest przeziębionym :baffled:

Oj Gosiu współczuję to masz mały szpital w domku, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-) oby maluchy juz nie chorowały.
Majka prawie cały dzień nie śpi przez upał jedynie na spacerku pospała ale to godzinkę tylko, ja już też jestem zmęczona, głowa mnie boli i najchętniej poszła bym spać ale dziecię moje ma chyba inne plany...

A mój mały chory , córa już wychodzi z przeziębienia ...młody nam z rana zrobił niezłą akcję przyjechało po nas pogotowie i zabrali do szpitala ale wszystko ok tylko nas mocno nastraszył

co do upału masakra niby się wietrznie zrobiło myślałam że burza przyjdzie a tu dupka nic ja od noszenia małego cała się lepię wykończona jestem ale tak już jest jak dziecko chore a tym bardziej idzie się wymęczyć jak dwójka chora i samemu się jest przeziębionym :baffled:

ojej a co się stało?? mam nadzieję że wszyscy szybciuyko wyzdrowiejecie :tak:

a my w niedzielę wyjeżdżamy na dwa tygodnie na wakacje na MAzury... i mimo, że pół domu jest do spakowania to się niesamowicie cieszę :D:D:D

witajcie...upały byly straszne ..dzis jest rewelka :)
ja mam cały weekend gosci, byłam w szkole sesja i po sesji jak szybko mi to poszło a we wrzensiu obrona :))))
maludek grzeczny jak aniolek wczoraj to samo nocka super obudzil sie od 21 o 3 na mleko i spal do 7 :)
milego weekendu :)

cześć dziewczyny no i wróciłam z wesela :-) było bardzo fajnie choć strasznie duszno no i dzięki tej strasznej pogodzie (raz ciepło raz zimno) mam katar i boli mnie gardło byle tylko mała nic nie złapała bo się załamię :wściekła/y:

reklama
witajcie..
a porpo slubu to my z Lukim idziemy 3 lipca na wesleicho i szukalam wszedzie kiecki i masakra ...nie ma nic ładdnego po drugie nie moge w nic wlezc jak jest juz cos całkiem a w moje nie moge sie tez wcisnac straszne:( dzisiaj mam załamke nie moge patrzec wl ustro waga ciagle stoi jeszcze 8 kg mi zostało a 11 zeszło

Do góry