reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej kochani:)
cisza spokój nikt nic nie pisze :) pogoda nas nie rozpieszczała ostatnio ja już zaczęłam łapać dolinę, ale jeszcze większa dolina jest to ze mam zepsuty wózek :( i dopiero w przyszłym tyg. będzie naprawiony i tak utknęłam w chacie:wściekła/y: a tu piękny weekend się szykuje. Tygrynko gratuluje udanych chrzcin mimo małego ataku wściekłości;-)

uuu to nie ciekawie, zwłaszcza że teraz ładnie się zaczęło robić!! no to Majeczkę na łapki i łazić ;) a jaki wózek macie i co się tak szybko zepsulo?? trzymam kciuki żeby szybko Wam zwrócili :tak:

reklama
mamy chico i kółeczko się zepsuło, czekamy na części żeby naprawić :( małż miał sie tym zająć duzo wcześniej ale on zawsze ma czas:wściekła/y: i teraz jestem uwięziona w chacie i w ogóle mam dolinę, chandrę, depreche... Majka dzisiaj zasypiała 2h mam wrażenie że tak mnie dzisiaj wydoiła że za mało było jej mleka i wieczorem afera, przy cycku śpi a w łóżeczku szał a tak nam pięknie usypiała. Ide spać bo za 2h pobudka :dry: miłej nocki

witajcie :-)

Nam Nikulek rosnie wazy 5650 juz :-)) połozna była wczoraj po 2 tyg przerwie ostatni raz i mowi, ze tak urosł ze szok i widać juz fałdeckzi słodkie :)))
Niki nawet grzeczniutki, juz mniej spi ale pobudki od 3 dni robi sobie o 5.30 a ja jak zombie łaże :) mam nadzieje, zem u to minie :p
dzisiaj jedziemy n wycieczke do pałacu mierzecin :)

biedna Kozaczino, nie martw się, to minie.. mała zacznie ładnie spać, a i w Tobie hormonki się uspokoją :tak: trzymaj się :*
Marciaa o matko czym Ty go karmisz?? mój Sebuś tyle starszy a tylko kg cięższy :D

ktoras jutro lofruje na cytadeli kolo poludnia??... :p:p:p

a propos wagi to my w srode idziemy na szczepienie i az sie boje polozyc Niko na wage, do tej pory tyl okolo 400-500g tygodniowo, dwa tygodnie temu wazyl 4700g.....
z tym ze teraz go dopajam (np. na spacerkach) herbacia...

uhhh jaaaaki upal :/...

Tygrynka karmie go cycem i raz lb dwa modyfikowanym. Młody mi wypija 5 albo 6 razy dziennie juz 150-170 ml!!!!!!! ;-) ja nie wiem co to bedzie za miesiac...mnie juz rece odpadaja..;-)
bylismy dzisiaj w zamku Rydzyna jednak, fajowo pokaze wam jutro fotki bo dzis juz nie dam rady:-)

a to dziwne z waga bo raz w tydzien przybral rowne 500 a teraz w 2 tyg 500 hmm..no ale połozna powiedziala ze niezły byk x niego hehe ;-)Zobacz załącznik 252915

może już mu się stabilizuje waga? chociaż to podobno dopiero 3/4 miesiąca...
może ja się wybiorę jutro na cytadelę ale my krązymy albo do 12 albo po 15..

marcia a jakie sa zalecenia na etykietce modyfikowanego??... bo nie wolno przepajac modyfikowanym, naturlnym nie przepoisz ale modyfikowanego nie wolno dawac wiecej niz zalecenie pediatry... gdy przepajasz dziecko sztucznym, fakt ze Maluszek bedzie otyly w przyszlosci wzrasta o ponad polowe...
ja dopajalam bebilonem i tam bylo 90-120ml i nigdy wiecej mu nie dalam, najwyzej dopoilam go mlekiem z cycka...

reklama
objetosc mleka do spozyca HIPP 170 ml nigdy nie wypija całego. Poza tym lekarz i polozna mowili, ze duzy sie urodzil to bedzie pic wiecej. Nie bedem u odmawiac mleka kiedy płacze. Poza tym wage ma OK

Do góry