reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
u nas zaraz będzie padać
czyżby dzień bez spaceru??
Szału dostanę
czyżby dzień bez spaceru??
Szału dostanę
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
kozaczino.....wielkie gratulacje....zdrówka i radości z maleństwa dla Rodziców:-):-):-)
Nie wiem czy ktos juz o tym wspominał ale co sobotę o godz. 15 w Mieście Wnętrz na ul. Serbskiej odbywają się przedstawienia dla dzieci, bezpłatne. Wystepy przygotowuje Dobry Teatr.
Ja szukam czegoś na Dzień Dziecka. Jak ktos wie co organizują np Centra Handlowe albo inne instytucje to proszę o namiary
Ja szukam czegoś na Dzień Dziecka. Jak ktos wie co organizują np Centra Handlowe albo inne instytucje to proszę o namiary
Hej dziewczyny!!
To fakt po 18godzinach porodu na świecie jest Majka :-) Jest grzeczna i na razie nie sprawia zmęczonym rodzicom problemów;-)
Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki i życzenia:-) Idę się położyć bo pewnie za chwil kilka Majka zawoła o cyca Zobacz załącznik 249940
To fakt po 18godzinach porodu na świecie jest Majka :-) Jest grzeczna i na razie nie sprawia zmęczonym rodzicom problemów;-)
Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki i życzenia:-) Idę się położyć bo pewnie za chwil kilka Majka zawoła o cyca Zobacz załącznik 249940
Guziczek87
Pracująca mamuśka
kochana piękna córeczka przyjmij jeszcze raz serdeczne gratulacje teraz przed wami cudowne chwile...
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
koza a jak mała Ci sie sprawuje? moj Niki od wczoraj coś kiepski humorek ma ciagle ulewa i po moim i po modyfikowanym eh