reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No kochane to ja jeszcze w dwupaku.....ale do rana mam skurcze :-) i za chwil kilka wybieram się na polną:tak: i zobaczymy jak będzie. Czekam jeszcze na małża bo wysłałam go po "ostatnią wieczerzę" więc coś jeszcze przegryzę i jedziemy:-D trzymajcie kciuki, w miarę możliwości napiszę co i jak :happy2:

No kochane to ja jeszcze w dwupaku.....ale do rana mam skurcze :-) i za chwil kilka wybieram się na polną:tak: i zobaczymy jak będzie. Czekam jeszcze na małża bo wysłałam go po "ostatnią wieczerzę" więc coś jeszcze przegryzę i jedziemy:-D trzymajcie kciuki, w miarę możliwości napiszę co i jak :happy2:
powodzenia :tak:a co ile masz skurcze ?

kazaczino no to trzymam kciuki chociaż już pewnie masz w ramionach córeczkę kurcze no w końcu się nam rozpakowałaś:-D:-D:-D
My wczoraj byliśmy na spacerku ale było suuuuperrr :-D Zosia się dotleniła:-D a ja i m się usmażyliśmy żywcem tak gorąco było:szok:;-)

noooo malutka już na świecie!! teraz będziesz spacerowała z małą już poza brzuszkiem :)) serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Was dziewczyny!!

reklama
kozaczino wielkie gratulacje dla świeżutkich i młodziutkich rodziców:tak::-D:-D
Ale fajnie:) czekamy na wieści :-)
a u nas znowu taka sobie pogoda aby się wypogodziło później:happy2:

Do góry