reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jej Marciaa już miesiąc?? Kozaczino lada chwila i o Tobie, o Was też tak będziemy pisać - ojej to już?? :D
u nas też mały nie chciał szybko wyjść na -10 stopni, dzieciaki wiedzą co robią ;)
przez tę pogodę snujemy się z jednego pokoju do drugiego, polegujemy gdzie się da, przysypiamy, bawimy się od niechcenia... chyba sie powtarzam: gdzie ta wiosna???

aaaa dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić ładne tanie ubranko na chrzest dla chłopaczka??

reklama
Tygrynka ja do chrztu kupiłam komplet z weluru mi się nie podobają garnitury i kupiłam na allegro za 29zł nowy :tak:

ja kupiłam coś takiego WYPRAWKA 5-cz welur KOMPLET UBRANKO NA CHRZEST 74 (1038174418) - Aukcje internetowe Allegro tylko inna czapeczka i bez tej dodatkowej bluzeczki gładkiej mamy tylko spodenki i bluzkę na bodziaka takie coś jak ta z zamkiem tylko że na guziki ;-)

Kozaczino jeszcze troszkę w końcu już bliżej końca niż dalej ;)

Dziewczyny a dzieciaczki prześliczne ja dziś oglądałam foty mojego taki maleńki był normalnie rośnie w oczach :)

Tygrynka ja do chrztu kupiłam komplet z weluru mi się nie podobają garnitury i kupiłam na allegro za 29zł nowy :tak:

ja kupiłam coś takiego WYPRAWKA 5-cz welur KOMPLET UBRANKO NA CHRZEST 74 (1038174418) - Aukcje internetowe Allegro tylko inna czapeczka i bez tej dodatkowej bluzeczki gładkiej mamy tylko spodenki i bluzkę na bodziaka takie coś jak ta z zamkiem tylko że na guziki ;-)

ooo super dziękuję bardzo za namiary!! też bardziej mi się podobają takie kompleciki niż garniturki, a ten co pokazałaś jest super i co najważniejsze są dokładnie podane wymiary to mogę sobie pomierzyć małego :))

ja mojemu kupiłam rozmiar 74 ale mój jest duży bo już ma 74cm i waży 8,5kg ale ten 74 jest może po 1cm mu za duży ale mamy chrzest za 3 tygodnie wiec liczę że będzie pasować ;) ale wzorów ma ten sprzedawca sporo pewnie coś fajnego wybierzesz ;) ja kupiłam w prawdzie od innego i taniej ale mniej części :tak:

nooo kozaczino masz co nosić :))) Niezły brzuchal :) Mi bardzo brakuje brzusia :)
ja dzisiaj nocka mega srednia małego kupsztal meczyl teraz spi wymeczony brzuszkiem.
Kurde pogoda jest straszna u nas ogrod pływa..3 dzien w domu z Nikim.
Dziewczyny na rondzie rataje otworzyli sklep AKPOL maja niezle promocje :) np. plyn lovela z 24 na 19 zl dzis moze pojade oblukac

dobra pojechalam ale sie obkupilam. Bylam z mama siora i siostrzenica i Nikim..auto sie okazało za male haha wygladlaismy jak grizłoldy:p
halo jestescie tu? cos ostatnio produkcja postow zmalała..
koza...rodzisz czy nie!? czas najwyzszy :)))

Kozaczino bardzo ładny zgrabny brzuszek... ale pozbądź się go już :p czekamy na Twoją dzidzię!!
Marciaa a co tam jest ciekawego? to samo co było na Jackowskiego? a promocje stałe czy z okazji otwarcia?

Dziewczyny wierzcie mi że ja już chętnie pozbede sie lokatora... ale co robić na siłę jej nie wyciągnę;-) najgorsze jest to że średnio mi się uśmiecha wywołanie porodu no ale jak będzie trzeba to cóż... I zdałam sobie sprawę że mija właśnie ostatni dzień znaku Byka, więc chyba bedą Bliźniaki ;-) w sensie zodiaku :-) jadę rano na Polną na ktg i bad. ale z pewnością nie usłyszę nic nowego :no:
Marciaa fajnie że zakupy się udały, a w którym dokładnie miejscu ten sklep?
Dobranoc wszystkim:happy2:

reklama
Tygrynka tak to samo ale z zaparkowaniem problemów nie ma i jakoś wszystko lepiej widać. Muszą dołozyc troszke towaru. A jest to dokładnie przy przystanku tramwajowym na rondzie w stronę politechniki tam był kiedys taki klub pulsar..
a propo promocji dostałam gazetke wiec pewnie co jakis czas beda jakies promocje. A jest wszystko pełno mleka zabawek ciuszków troszke mało ale są słodkie :)

Do góry