reklama
Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!!
Zobacz załącznik 232325
:-):-)Pozdrawiam was Kobitki i wasze rodzinki :-):-)
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!!
Zobacz załącznik 232325
:-):-)Pozdrawiam was Kobitki i wasze rodzinki :-):-)
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej ale tu pustki po świętach pewnie wszystkie tak się objadły że już nie mają siły do kompa usiąść
co prawda to prawda obżarstwo na maksa!!!
Ja od wczoraj wzięłam się za konkretne przygotowania do sądnego dnia piorę ciuszki, torbę do szpitala pakuję itd. fajnie że pogoda super to aż się chce zaraz jadę na jogę i jakiś spacerek sobie zrobię też Małż ma dzisiaj wolne przez brak prądu w pracy więc fajny dzień ogólnie.
Ciekawe czy Marciaa nadal w dwupaku?
Ja od wczoraj wzięłam się za konkretne przygotowania do sądnego dnia piorę ciuszki, torbę do szpitala pakuję itd. fajnie że pogoda super to aż się chce zaraz jadę na jogę i jakiś spacerek sobie zrobię też Małż ma dzisiaj wolne przez brak prądu w pracy więc fajny dzień ogólnie.
Ciekawe czy Marciaa nadal w dwupaku?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Oczywiscie,ze w dwupaku(
Hej dziewczyny. Byłam wczoraj u lekarki. Młody dobił do 4kg! ło matko..
Jak do 14 nie urodze to wywołują...kurde boje sie troche ale co zrobić. Aczkolwiek lekarka pow ze powinnam juz dac rade do tego czasu (srututu)Szyjki czopa brak czyli bez zmian..Pachwiny rwą mocniej i częstsze bóle na @ ale bez rewelacji..
dobrze, ze juz po swietach bo było u mnie tyle ludzi ze szok wczoraj odsypiałam poł dnia.
Nawet sie nie objadłam zjadłam kawałek ciasta !
Hej dziewczyny. Byłam wczoraj u lekarki. Młody dobił do 4kg! ło matko..
Jak do 14 nie urodze to wywołują...kurde boje sie troche ale co zrobić. Aczkolwiek lekarka pow ze powinnam juz dac rade do tego czasu (srututu)Szyjki czopa brak czyli bez zmian..Pachwiny rwą mocniej i częstsze bóle na @ ale bez rewelacji..
dobrze, ze juz po swietach bo było u mnie tyle ludzi ze szok wczoraj odsypiałam poł dnia.
Nawet sie nie objadłam zjadłam kawałek ciasta !
Marciaa to się maluch nie pcha na świat, uparciuszek ale 4 kg to już kawał klocuszka obserwuj się cały czas, a może jakoś spróbuj wywołać poród np. okna pomyj (eee pewnie na święta pomyte) o albo z małżem pobaraszkuj a tak na poważnie życzę ci jednak naturalnego porodu bez konieczności wywołania i nadal trzymam kciuki.
reklama
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
Witam! Mam termin na grudzień