Bo to co wczoraj było to jakaś paranoja, coś się pogodynce poprzestawiało. No ale na szczęscie zakumała czego nam brakuje hihi :-)
Nocka ok nawet tylko już coraz gorzej z boczku na bok sie przewrocić i w pachwinkach coś powoli rwie. Zostąło jeszcz 13 dni więc jestem cierpliwa a co!
Wczoraj na wieczór polatałam po ikei i browarze i nic smigałam jak kozka normalnie w szoku bylam.
Od paru dni chodzę osłabiona wczoraj jakiś program leciał ze niby to oznaki zblizającego się porodu no no
mam nadzieję że pogodynce nie poprzestawia się znowu w drugą stronę
ale z tego co widziałam jutro ma być nieciekawie i to tak do czwartku oprócz soboty - buuu :-(
Marcia dopiero teraz Ci coraz gorzej spać??kobieto to masz super, ja miałam problemy ze spaniem przez ostatnie dwa miesiące ciąży
też miałam być wczoraj wieczorkiem w ikei ale mały pozmieniał nam plany;-)a tak to byśmy się nawet minęły i nie wiedziały że to my
nie chcę nic mówić ale ja tydzień przed porodem śmigałam po castoramie i leroy merlinie a potem już padłam i ledwo noga ręką ruszałam;-)
Hej dziewczyny!!
Marciaa jesteś moja nadzieją, że do końca ciąży można śmigać jak kozica
super !!!!
Tygrynka życzyła nam wczoraj słoneczka
i póki co sprawdza się ufff może się nie zachmurzy i śmignę na cytadelę. Powoli zaczynam uzupełniać listę zakupów maluszkowych i chyba dzisiaj zamówię posciel, a wczoraj zamówiłam sobie staniczek do karmienia mam nadzieję, że będzie pasował
no nic śniadanko zjedzone to teraz sobie obejrzę odcinek chirurgów a później zrobię coś pożytecznego
Kozaczino można śmigać można
ja bardzo żałuję że musiałam leżeć przez część ciąży a jak już mogłam się zacząć ruszać to z kolei nie mogłam bo juz byłam tak opuchnięta i wielka że wymęczona.. a miałam wielkie plany - joga dla ciężarnych, basen...ech.. no ale co się nie robi dla maluszka... ale na ostatnie dni to powera dostałam że mimo opuchlizny latałam po marketach budowlanych i pakowałam rzeczy na przeprowadzkę
tylko potem padłam jak kawka więc nie można przesadzać w drugą stronę
jakbyś chciała jakieś rady na temat ciuszków rzeczy dla maluszka itp to służę pomocą jestem bardzo na bieżąco
chociaż wiadomo że u różnych osób różne rzeczy się sprawdzają np co do pościeli to ja mam dwa komplety a używałam na razie prześcieradełek i poszewek na ochraniacze do łóżeczka - bo mały śpi w rożku i pod kocykiem.. a teraz planuję kupić śpiworek bo mały się rozkopuje, jeszcze tylko ten rożek go trzyma
i co pożytecznego zrobiłaś?
Hej kochane ja powoli zmywam się już na święta i życzę wam spokojnych i smacznych św wielkanocnych żeby mi się tam na razie żadna nie rozpakowała
;-) nie chcę przegapić takiej chwili
buziaki kochane kobietki ja uciekam do rodzinki nad morze
Guziczek Tobie również wszystkiego dobrego na święta
zazdraszczam morza
Ło ja też chce nad morze!!
Ale to pewnie za pare miesięcy ;-) Na razie zostaje mi las i ogródek
Kozaczino śmigaj ile wlezie mi się czasami nie chce ale wiem, ze małemu dobrze ruch robi i jakoś sobie wmawiam, że im wiecej rucu tym poród łatwiejszy hehe :-)
Mykam z psiurami na spacerek. Mam ich 4 i na głowe można dostać...
Marcia kurcze Ty się ciesz że masz las i ogródek!! bo ja tylko malutki balkonik (taki że wózek się tylko zmieści) no i cytadelę 5 min spacerkiem... a ja z MAzur jestem to mi brakuje zieleni i jeziorek...
no i 4 psiurki...jaaa ale Ci dobrze
a ruch na pewno się przyda jak nie do porodu to do połogu
ja miałam dzisiaj cudowny dzień - piękniłam się u kosmetyczki (peeling kawitacyjny i maseczka na twarz, mani i pedi
), a moje facety się spacerowały po Malcie... potem jedzonko i zakupy w Galerii Malta - no prawdziwie kobiecy dzień, po raz pierwszy od...o matko nie pamiętam kiedy
chciałabym żeby jutro też było tak ładnie, bo dzisiaj ominął mnie spacerek, a chciałabym popracować nad figurką, żeby trochę siebie zacząć przypominać
a czy któraś z Was chodzila na siłownię lub jakieś zajęcia czy basen do Posnanii? bo ja planuję i nie wiem czy warto?
ok zmykam w końcu spać, chociaż zaraz ssaczek się będzie chciał podłączyć
dobranoc!