reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jejku dziękuję za miłe słowa odnośnie Sebastianka:zawstydzona/y:
widzę też, że Winogrady rządzą na forum:tak:

Gosia_k23 a gdzie teraz mieszkasz?

Tygrynka maluszek słodki i jakie ma fajne nozki długie :)
Pytałaś się o jakiś lokal na chrzciny zobacz tu Oferta specjalna
u mnie nadal cisza :(

Marciaa dzięki piękne za namiar na restaurację!!jutro jemy tam obiadek:-D bo bardzo nam się spodobała, ofertę mają fajną, więc lecimy sprawdzić co i jak:tak:
miałam pytać na kiedy masz termin, ale widzę, że już odpowiedziałaś... wytrwałości i powodzenia życzę, to już niedługo!!

zauważyłam, z wiekszość gdzieś na Cytadeli spaceruje, to może którejś soboty wspólny spacerek dla Forumek z Poznnaia właśnie na CYTADELI ????????? np. sobota po świętach ????????????

super pomysł:tak:

a ja mam mega nadzieje ze zatrzymam Nikosia bo sie Łepek rwie na ten swiat....

pewnie słoneczko wyczuł i już ma ochotę pobrykać na zewnątrz;-) ale jeszcze trochę niech poczeka, ma jeszcze czas:tak: także powodzenia życzę, na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

czy Was też dobija ta pogoda?? to nie fair - wczoraj tak ładnie, słońce zagrało nam na nosie, a dzisiaj szaro buro ponuro... a ja już nauczyłam się schodzić z wózkiem i małym jednocześnie, teraz muszę poćwiczyć wchodzenie na górę ("tylko" 1 piętro, ale wózek ciężki jak dla mnie), tylko dzisiaj nici z nauki;-)
miłego dnia, mimo pogody :tak:

ej dziewczyny kochane mam mega pytanie: czy nagle i juz 2-dniowe zmniejszenie ilosci ruchow Mlodego moze zaliczac sie do objawow zblizajacego sie porordu?? w pon. mam dopiero wizyte, maly sie rusza ale rzadkoooooo bardzo rzadko.... nie wiem nie wiem czy panikowac i jechac na IP czy siedziec cicho...

skrzaciku ja wiem, ze mu ciasniej ale to wszystko tak nagle, od dwoch dni maly przesypia caaaaluskie nocki i pierwsze ruchy dopiero sa wyczuwalne kolo 11 godziny, pozniej znowwwu ni przemiesza nozkami i znowu nic, poetam dajmy ze na chwile wypchnie pupe i dalej nic....a wczesniej to chociaz probowal prostowac nogi i wierzgac.... w poniedzialek ide do szpiatal na ktg wiec nie wiem czy przeczekac czy panikowac, martwie sie ze nie daj boze cos sie dzieje, nie wiem, pepowina sie owinal ----> mam takie czarne mysli :(...

Jestesaniołkiem jak coś cię niepokoi zawsze jedz ! lepiej pojechać 100 razy za dużo niż 1 raz za mało licz ruchy może ja coś robisz się dziecko rusza i tego nie zauważasz

Jestesaniołkiem jak coś cię niepokoi zawsze jedz ! lepiej pojechać 100 razy za dużo niż 1 raz za mało licz ruchy może ja coś robisz się dziecko rusza i tego nie zauważasz

popieram lepiej jest byc nadwrażliwym niz potem załowac ze sie nie sprawdzilo ja bym tez pojechala na usg tak dla pewnosci......

reklama
Witam nocną porą :)
Cały dzień mnie nie było i proszę jaki ruch się zrobił:)
Marciaa cierpliwości zyczę :) moja kumpela, która urodziła córeczkę miesiąc temu również miała spore rozbieżności z datami i tak samo jak u ciebie miała długie cykle, ponoć wtedy występuje takie przesunięcie :D
Jestemaniołkiem ja również popieram wypowiedzi dziewczyn jeśli cie niepokoi tez brak ruchu jedź i sprawdź nic nie tracisz możesz zyskać wiele:) przede wszystkim spokój :)
co do nastroju to dzisiaj miałam fatalny miałam tyle planów i nic nie zrobiłam :( pogoda nie powaliła a wczoraj na cytadeli było tak pięknie normalnie opaliłam sie na dekolcie ;) a dziś porażka jakaś !!!!!! Jedyny pozytyw dnia minionego to to, że natknęłam sie na fajne naklejki na ścianę w Castoramie i się zastanawiam czy małej nad łóżeczkiem nie zrobić takich kolorowych wyklejanek? Co do spaceru jestem na tak! jeśli pogoda dopisze :D życze wam miłej i pogodnej niedzieli :)

Do góry