reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam Poznanianki................... :tak:

Gosia a syneczek jest śliczny :tak:

co do nacinania, ja też byłam nacinana przy dwóch porodach, pierwsze nacięcie było większe i dłuzej dochodziłam do siebie, a przy drugim porodzie było mniejsze i już po tygodniu nic mi nie przeszkadzało, nawet szwy......................... :tak:a jeżeli chodzi o serduszkowanie to nie czuję dyskomfortu :tak:ale podobnie jak po pierwszym, wogóle nie mam na nie ochoty, i pewnikiem będzie tak az do skonczenia karmienia, przynajmniej za pierwszym razem tak było - skonczyłam karmić Kacpra wróciła ochota na serduszkowanie:tak:

a wogóle to pozzdrawiam WAS z pracki ........................:tak::cool2::tak:

witam,ja u Was pierwszy raz-mieszkam pod Poznaniem w Rokietnicy. mam dwoje dzieci a od czerwca planujemy postarac sie o trzeciego krasnala:tak:mam pytanie do SEMPE- jak dajesz sobie rade:confused:masz kogos do pomocy czy dobra organizacja to klucz do sukcesu:confused: ja jestem tu sama,tzn.maz pracuje w domku jest ok. 17.30 w week.ma wolne,ale zadnej osoby do pomocy nie mam,cala rodzina na pomorzu mieszka. bardzo chce tego maluszka i czuje,ze dam rade,ale kazda rada mile widziana:tak::tak:chyba,ze sa na forum jeszcze inne mamy,ktore maja 3 lub wiecej pociech to poprosze o rady:-)pozdrawiam Was i bede zagladac.

witam,ja u Was pierwszy raz-mieszkam pod Poznaniem w Rokietnicy. mam dwoje dzieci a od czerwca planujemy postarac sie o trzeciego krasnala:tak:mam pytanie do SEMPE- jak dajesz sobie rade:confused:masz kogos do pomocy czy dobra organizacja to klucz do sukcesu:confused: ja jestem tu sama,tzn.maz pracuje w domku jest ok. 17.30 w week.ma wolne,ale zadnej osoby do pomocy nie mam,cala rodzina na pomorzu mieszka. bardzo chce tego maluszka i czuje,ze dam rade,ale kazda rada mile widziana:tak::tak:chyba,ze sa na forum jeszcze inne mamy,ktore maja 3 lub wiecej pociech to poprosze o rady:-)pozdrawiam Was i bede zagladac.
Witam,witam

Ja mam trojke dzieci i powiem Tobei ze jak dla mnie jest git:tak::tak::tak:W sumie to ja od samego poczatku tez bylam sama z Nimi w domu i zawsze dawalam rade;-):-)
Mysle ze to duzo zalezy od zorganizowania,bo ja mam czas na wszystko:-);-)

GOSIU
Ale fajny ten Twoj Dominis-no slicznosci.A jak ładnie przybiera na wadze

DOWIKLA- witam Cie i dziekuje za odp. tak tez mi sie wydaje,ze dobra organizacja to podstawa:tak:teraz przy 2 tez mam czas na wszystko,pewnie na poczatku jak urodze to bedzie troche mniej tego czasu bo maluszek bedzie absorbujacy,ale po kilku m-cach jak nauczymy sie zycia w 5 to myske,ze damy rade:tak::-) Gratuluje podwojnego szczescia:tak:no i obie mamy Dominikow:cool2:

Hej dziewczyny!
Jak to dobrze, że są tu przyszłe mamy ale już z doświadczeniem - dobra rada niezastąpiona:-) trochę uspokoiłyście mnie z tym nacinaniem, bo obawiałam się tego :baffled: ale cały czas powatarzam sobie że kobiety rodzą od tysięcy lat więc i ja dam radę !! Mam pytanie czy wiecie może gdzie w Poznaniu są jakieś fajne komisy z rzeczami dla maluchów? Rozejrzyjcie się może są w waszej okolicy:-D chętnie kupie używane rzeczy bo te często są prawie jak nowe a koszty znacznie niższe;-) z pewnością będe polować na używany wózek. Miłego dnia :-)

Ja wiem tylko o jednym komisie ktory znajduje sie na Hetmanskiej:tak::tak::tak:
A nie sorki ,jeszcze jeden jest na skrzyzowaniu Polnej i Szamarzewskiego:-):tak:

reklama
Do góry